Posibilă infertilitate masculina
Buna seara, mi-am inceput recent viata sexuala si ca sa intru direct in subiect, pot spune ca exista momente in timpul actului sexual in care simt ca urmeaza ejacularea, scot penisul, urmez masturbarea ca sa duc la capat acel act si pur si simplu nu pot ejacula, doar uneori cand ma masturbez, in rest, actul sexual poate dura si 15-20 de minute, bineinteles, cu mai multe penetrari pentru a ma asigura in acelasi timp ca nu ejaculez, dar aceasta problema o intimpinam si o intampin si la masturbare, de exemplu ma masturbez, ajung la punctul final si ori iese foarte putin lichid, ori ma dau batut si penisul intra din nou in forma sa naturala, fara erectie.
Sunt sigur in acelasi timp ca nu ejaculez in timpul actului sexual, am incercat si cu prezervative de mai multe ori si fix atunci cand simt ca sunt la final, tot la fel, scot penisul si ori iese putina sperma, ori deloc, cat timp am fost neprotejat am urmat metoda retragerii, imi cunosc cel mai bine corpul si stiu cand sunt aproape de a ejacula, nu sunt inconstient, vreau sa va cer parerea in legatura cu acest aspect, va multumesc anticipat!
Sunt sigur in acelasi timp ca nu ejaculez in timpul actului sexual, am incercat si cu prezervative de mai multe ori si fix atunci cand simt ca sunt la final, tot la fel, scot penisul si ori iese putina sperma, ori deloc, cat timp am fost neprotejat am urmat metoda retragerii, imi cunosc cel mai bine corpul si stiu cand sunt aproape de a ejacula, nu sunt inconstient, vreau sa va cer parerea in legatura cu acest aspect, va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate ca soţul meu să aibă orgasm fără ejaculare?
- 3Nu pot ejacula in timpul actului sexual!!
- 3in timpul actului sexual nu ejaculez
- 0orgasm fara ejaculare:-s ?
- 0probleme de erectie
- 0lipsa ejaculare
- 0Problema de ejaculare.
- 0nu am ejaculat si mi-am pierdut erectia
- 4Nu exista ejaculare
- 1orgasm faraejaculare de sperma
- 3Problema de ejaculare
- 2Nu pot ejacula.. facem dragoste si cate o ora poate mai mult si nimic..
- 5Probleme cu ejacularea
- 5Ajutati-ma cu un raspuns
- 0Injeculare - ma bate gandul sa renunt de tot la ejaculare
- 0Jet slab - 24 ani
- 1Ejaculare voluntara
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
Mai multe informații despre: lipsa ejacularii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: