Posibil ceva grav?

De cateva luni 4 mai exact, am tuse seaca si suieraturi in piept... mentionez ca sunt fost fumator de 2 - 4 tigari pe zi aproximativ in ultimii 4 ani... dinaintea celor 4 ani fumam doar cate 1 -2 pe zi cand eram la scoala... acum 3 saptamani, observand ca nu scap de aceasta tuse seaca si acel sunet din piept am hotarat sa renuntat definitiv la fumat... am inceput a lua levofloxacino 500 mg pe zi de 9 zile deja... suieraturile au mai incetat... nu am mai avut nimic decat o banala tuse seaca in ultimele 2 zile, insa azi dimineata suieraturile au reaparut...acum nu am nimic... insa as vrea sa stiu... e ceva grav? Mentionez ca mama mea si un batran de care avem grija au avut pneumonie... tratamentul pe care ei l-au luat il iau si eu... de aceea m-au mai lasat suieraturile pana azi cand am iesit la cumparaturi ! Credeti ca ar putea fi vorba de altceva? Va multumesc! Nu am febra, dar inainte de a incepe sa imi suiere in piept, transpir mult
1 comentarii

Suieratura descrisa de dvs se numeste wheezing si e specifica unei afectiuni numita astm bronsic, fara insa ca aceasta sa semneze acest diagnostic...in sensul ca poate fi si altceva-exemplu: bronsita cronica astmatiforma, BPOC.
Pentur diagnostic corect adresati-va unui pneumolog.
In provinta terapiei, necesitati o combinatie de corticoid inhalator si simpaticomimetic cu actiune prelungita. Unul din preparate se numeste seretide, insa trebuie sa va fie prescris de pneumolog.
Pentur diagnostic corect adresati-va unui pneumolog.
In provinta terapiei, necesitati o combinatie de corticoid inhalator si simpaticomimetic cu actiune prelungita. Unul din preparate se numeste seretide, insa trebuie sa va fie prescris de pneumolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tuse seaca care persista de 15 ani
- 3Tuse seaca
- 4Tuse seaca
- 1tuse seaca toata iarna de 4 ani
- 3tuse seaca chinuitoare !
- 109Traheobronsita la copii
- 1Tuse seaca care nu mai trece. Ceva grav?
- 8Esofagita Gr B. Cu simptome ciudate
- 2Tuse seaca
- 7Raceala cu tuse seaca si febra mica de 2 saptamani
- 3Stafilococ + Tuse seaca.
- 3tuse seaca
- 4Tuse seaca pe perioada rece
- 1tuse seaca si uscaciune in gat
- 3Tuse seacă cu gâdilătură
- 2Tuse mai mult seaca de mai bine de 8 ani
- 1Tuse cronica post COVID19
- 5Tuse seaca cu secreții nazale apoase!
- 1Tuse seaca persistenta care dureaza de 4 luni ?
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: