Pocnitura in ureche
In ultimii ani am obiceiul sa imi curat urechile destul de des. Nu stiu daca am afectat cumva urechea, dar asta incerc sa aflu. De vreo luna imi tot pocneste urechea dreapta: daca pun degetul pe gaura urechii, apas (aplicand mica presiune)si cand retrag, aud o pocnitura ca de membrana sa spun. Uneori cand eram putin racit imi pocnea si cand cascam. Nu ma doare, aud bine desi cu dreapta am auzit intotdeauna putin mai prost. Aseara am incercat sa curat urechea cu doua conuri de la farmacie. Intradevar urechea avea destul de multa ceara, dar tot imi trozneste/pocneste daca apas cu degetul. Mai mult decat atat, de vreo 4 zile ma doare muschiul maxilarului de langa ureche la anumite miscari ca si cum ar fi o intindere, dar din ce imi amintesc am cascat mai puternic intr-o zi si de atunci e problema.
Este posibil sa imi fi lezat timpanul sau sa fie dop? Poate fi urechea afectata mai rau si sa aiba legatura si cu maxilarul? Care sa fie problema?
Mentionez ca nu am fost recent la dentist. Am fost acum 3 luni pentru o plomba dar pe partea stanga.
Este posibil sa imi fi lezat timpanul sau sa fie dop? Poate fi urechea afectata mai rau si sa aiba legatura si cu maxilarul? Care sa fie problema?
Mentionez ca nu am fost recent la dentist. Am fost acum 3 luni pentru o plomba dar pe partea stanga.
5 comentarii
absolut Totul este posibil
este obligatoriu consult ORL
este obligatoriu consult ORL
Va multumesc mult. Totusi as dori sa stiu o parere, ce problema ar fi mai probabila? Dop, de la o raceala, timpan afectat?
si la ce te ajuta.. dacarezolvarea tot mediucl ORL o face???
Aveti dreptate. Dar asa ma stresez eu cand e vorba de sanatate. Ma voi duce cat mai repede cu putinta la un medic ORL. Va multumesc inca o data
De cca o saptamana, am niste batai in urechea dreapta so am observat ca apar de cate ori am eructatii, nu sunt ca pulsul sau batai ale inimii pt ca au alt ritm. Ce ar putea fii?mentionez ca am nascut de 2 luni jumate si alaptez
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Zgomot in ureche
- 7otita sau altceva?
- 4durere gat si vajait in ureche
- 7vuituri in ureche in ritmul inimii
- 6am avut o raceala mai putenica, la un moment dat am simtit o pocnitura in urechea dreapta
- 8De un an si jumatate ma confrunt cu vertij
- 3fosnet ureche
- 1zgomote in urechea stanga
- 1Zumzet in urechi, surzenie
- 1"motorul" din urechea mea
- 1Zgomot / puls in urechi
- 5Zgomot in urechi
- 0Puls in ureche
- 0Pacane ceva in ureche
- 5Tinitus??
- 0Păreri despre Acutil
- 2Sunet auzit in cap - Transpiratie noaptea - Stari de lesin