ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

COL SCURTAT

28-10-2011
13mari13
Nu este medic/terapeut
13mari13
Buna ziua!Sunt speriata!Am 30 ani si suni insarcinata in 24 saptamani!DAR LA 21 SAPTAMANI DOAMNA DR.MI-A SPUS CA AM COLUL SCURTAT DE 20 mm.Acum stau la pat ma ridic doar sa imi fac ceva de mancare si la baie!Iau tratament duphaston, uscosin, no-spa, gynipral, elevit.IMI DORESC ACEST BEBE!!!!!!!!!!!!ESTE O MINUNE CA AM RAMAS INSARCINATA!!!!!!!!!!!EU MERG LA SPITAL IN PITESTI!AR FI INDICAT SA MERG LA BUCURESTI?AM SANSE SA NASC BEBELUSUL?VA ROG, RASPUNDETI-MI SI MIE LA INTREBARI!MENTIONEZ CA DURERI NU AM!ATATA TIMP CAT NU SUNT DURERI ESTE TOTUL BINE?
2 comentarii
0
30-10-2011, ora 18:09
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai sanse sa duci sarcina la termen si sa nasti un bebe sanatos daca vei sta cuminte [ poti lua de acum concediu prenatal ]. Nu ai voie sa ridici greutati, sa stai mult in picioare, nu ai voie sa mergi cu masina [ datorita gropilor ], nu ai voie sa ai relatii sexuale, trebuie sa eviti constipatia si tusea.Cat timp respecti aceste reguli nu ai de ce te teme.Nu are rost sa te pui acum la drum spre Bucuresti.Stai linistita acasa si ia tratamentul.
0
31-10-2011, ora 08:44
13mari13
Nu este medic/terapeut
13mari13
Va multumesc pentru raspuns!Sunt cea mai cuminte!Am fost sa imi masor colul si acum are 24, mai crescut cu 4.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul