Poate recidiva compresia nervului median?
In luna aprilie a acestui an am facut operatia de decompresie a nervului median la mana dreapta, iar acum de cateva nopti au aparut aceleasi simptome care existau inainte de operatie si anume amorteli puternice in mana dreapta si durere, in special pe timpul noptii. Poate recidiva acea compresie a nervului sau ce poate fii??
4 comentarii
rar, insa se poate intampla
Revin asupra problemei cu mentiunea ca am refacut testul de viteza de conducere nervoasa si mi s-a spus ca rezultatul este mai grav decat inainte de operatie si mi s-a recomandat iar operatia de decompresie. Care ar putea fi motivul reaparitiei acestei compresii???
varianta I: nu s-a facut decompresia totala si au ramas cateva fibre care strang nervul
varianta II: genetic sunteti predispus la o cicatrizare accentuata si local s-a facut un tesut cicatriceal care comprima nervul.
solutia, trebuie efectuata o decompresie totala printr-un abord clasic (deci nu minimal invasiv)
varianta II: genetic sunteti predispus la o cicatrizare accentuata si local s-a facut un tesut cicatriceal care comprima nervul.
solutia, trebuie efectuata o decompresie totala printr-un abord clasic (deci nu minimal invasiv)
Buna seara! Iti recomand si un consult neurogic si RMN de coloana cervicala ( pentru a exclude o hernie de disc cervicala). Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in ultima vreme ma enervez din absolut orice si nu ma mai pot controla
- 7nu imi aduc aminte ca m-am certat ieri.e grav?
- 6Razele cu infrarosu au efecte asupra sistemului nervos?
- 7Boala profesionala
- 51cerebrolysin - cui ii este recomandat?
- 4Probleme cu inima, de stomac, alimentatie si sistem nervos
- 4Crize de nervi
- 6Crize nervoase si amenintari!
- 6Iritare, nervozitate excesiva
- 9Nu vreau sa ajung o leguma! :(
- 2Impuls nervos dureros
- 6vitamine pentru imbunatatirea sistemului nervos
- 3Sistem nervos afectat
- 0sistemul nervos
Mai multe informații despre: Sistemul nervos Decompresia intracraniana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: