Placenta praevia centrala

08-01-2019
Baby.85
Nu este medic/terapeut
Baby.85
Buna ziua.am fost diagnosticata la 19 sapt cu placenta praevia centrala, forma foarte grava mi s a spus.sunt la a doua sarcina, prima fara probleme finalizata cu cezariana din motive medicale.nu am avut dureri majore sau sangerari pana acum insa mi s a spus ca sunt o forma grava si cel mai probabil daca sarcina va fi dusa la bun sfarsit se va finaliza cu scoaterea uterului si afectarea vezicii urinare.mi s a administrat duphaston si no spa de 3 ori pe zi pana la finalul sarcinii si evident fara efort.exista sanse ca o astfel de placenta sa mai urce si sa nu raman fara uter?
3 comentarii
0
13-06-2019, ora 20:33
Annalissa
Nu este medic/terapeut
Annalissa
Bună seara, mă aflu aici..în disperare de cauză..pentru a obține cât mai multe informații despre ceea ce se numeşte..placenta accreta..
Sora mea, care locuieşte în Italia, a fost diagnosticată cu acest tip de placentă care înaintează vertiginos spre vezica urinară.
Însă ceea ce ne preocupă este că surorii mele i se tot spune în față: că nu are şanse de supraviețuire...şi nu se poate face nimic în acest sens!!!
Au pasat-o până acum prin trei spitale..fiecare comunicându-i acelaşi diagnostic sumbru şi trimițând-o la următorul:"pentru că are medici mai pregătiți"
Vă rog din suflet recomandați-ne un medic în România...ceva..nu pot să cred că urmează să îmi pierd sora de 35 de ani..cu alți 2 copii acasă!!
0
24-11-2022, ora 23:09
Marinelaa
Nu este medic/terapeut
Marinelaa
Buna seara,

Stiu ca este tarziu?

Ce s-a intamplat cu sora dvs?

Va multumesc
0
28-12-2022, ora 21:45
Vannesa
Nu este medic/terapeut
Vannesa
Buna ziua, vreau sa încurajez toate gravidutzele care au placenta praevia.Eu sunt un caz fericit am avut 10 îngeri păzitori dintre care 2 medici de la spitalul nr 1 Craiova dr Comănescu si dr.Tanase, cu placenta previa totala posterioara cu stat la pat din săptămâna 12 si cu internare din săptămâna 21 datorită sangerarilor majore pe care le aveam(sub perfuzii zilnice cu sulfat de mg) am reusit sa aduc pe lume o minunată fetiță un dar de la Dumnezeu la 36 de sapt si 4 zile neavând nevoie de incubator ne-am externat amândouă doar după 4 zile desi eu eram la a doua cezariana. Nu trebuie decat mare credință în Dumnezeu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: