Placenta inserata posterior de la nivelul FU
Pe rezultatul ecografiei de 22 saptamani, mi s-a trecut placenta inserata posterior, de la nivelul FU, Gm 0.
As vrea sa stiu ce inseamna si daca este normal.
Doctorita care mi-a facut ecografia nu a zis nimic despre acest subiect.
As vrea sa stiu ce inseamna si daca este normal.
Doctorita care mi-a facut ecografia nu a zis nimic despre acest subiect.
4 comentarii
Buna ziua,
Faptul ca placenta este inserata pe peretele posterior al uterului este in regula. Placenta poate avea diverse localizari pe uter: anterior, posterior, fundic etc.
O zi buna!
Faptul ca placenta este inserata pe peretele posterior al uterului este in regula. Placenta poate avea diverse localizari pe uter: anterior, posterior, fundic etc.
O zi buna!
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
As mai vrea sa stiu ce inseamna ca este inserata de la nivelul FU (fundului uterin presupun). Este inserata potrivit?
As mai vrea sa stiu ce inseamna ca este inserata de la nivelul FU (fundului uterin presupun). Este inserata potrivit?
Cu placere!
Placenta poate fi inserata si la nivelul fundului uterin si este o pozitionare normala a acesteia. Uterul prezinta 2 fete, anterioara si posterioara si fundul uterin, iar placent se pote localiza pe oricare dinte acestea.
Placenta poate fi inserata si la nivelul fundului uterin si este o pozitionare normala a acesteia. Uterul prezinta 2 fete, anterioara si posterioara si fundul uterin, iar placent se pote localiza pe oricare dinte acestea.
Buna ziua. Daca am placenta situata pe peretele posterior si mi s-a facut cerclaj la 23 de saptamani mai pot naste natural?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Placenta praevia
- 5histerectomie cu anexectomie
- 1scurgeri frecvente la sarcina cu placenta praevia!!!
- 6Placenta joasa.. voi putea naste normal?
- 9placenta posterioara inserata jos in sarcina poate cauza secretii roz ?
- 4Dezlipire placenta
- 0Placenta praevia
- 1Placenta praevia
- 3Placenta praevia centrala
- 1Va rog ajutați-mă ! placenta pravie parțiala
- 0Vreau sa încurajez toate gravidutzele care au placenta praevia
Mai multe informații despre: Placenta praevia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: