pitiriazis rozet gilebert
Acum trei saptamani am fost la doctor si am fost diagnosticata cu PRG mi s-a dat un tratament care m-a costat vreo 70 de lei constand in unguent ELOSALIC, unguent DEPANTENOL, antialergic CLARITIN, si vitamine pentru piele ZINC si TRICOVIT. Pe langa tratament trebuia sa fac dusuri cu apa calduta si sapun delicat la doua zile si inainte de dus trebuia sa fierb 1 litru de apa sa pun doi pumni de tarate de grau si sa ma frec bine pe corp cu apa respectiva apoi sa fac dus. Am inceput tratamentul si spre surprinderea mea au inceput sa treaca, dar dupa ce am terminat tratamentul si am facut o pauza de cateva zile au reinceput sa apara si mai multe decat am avut la inceput. Nu stiu ce sa mai fac sau ce tratament sa mai urmez. Mai rau e mi-au aparut cateva si pe fata. Si sunt dea dreptul insuportabile. va rog sa imi dati si mie un sfat ce sa mai fac. Multumesc.
1 comentarii
Buna!
Am fost diagnosticata cu aceeasi problema acum doi ani, respectiv PRG.
M-au plimbat de la un doctor la altul si de la o policlinica la alta pentru ca nu stiau ce diagnostic sa-mi puna, ba ca-i varicela, ba ca-i pojar.
Pana cand am aflat de dl. prof. Nedelcu, unul dintre cei mai buni dermatologi din Romania, care m-a diagnosticat pe loc si mi-a dat un tratament foarte bun care si-a facut efectul in 3-4 zile.
Din pacate, nu mai am adresa cabinetului particular pe care-l are, dar te poti interesa pe net.Am inteles ca tocmai a fost demis de la Spitalul Militar.Te asigur ca-i cel mai bun, preturile pe care le practica de asemenea.
Am fost diagnosticata cu aceeasi problema acum doi ani, respectiv PRG.
M-au plimbat de la un doctor la altul si de la o policlinica la alta pentru ca nu stiau ce diagnostic sa-mi puna, ba ca-i varicela, ba ca-i pojar.
Pana cand am aflat de dl. prof. Nedelcu, unul dintre cei mai buni dermatologi din Romania, care m-a diagnosticat pe loc si mi-a dat un tratament foarte bun care si-a facut efectul in 3-4 zile.
Din pacate, nu mai am adresa cabinetului particular pe care-l are, dar te poti interesa pe net.Am inteles ca tocmai a fost demis de la Spitalul Militar.Te asigur ca-i cel mai bun, preturile pe care le practica de asemenea.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut