Piercing in limba

05-12-2009
Misabela
Nu este medic/terapeut
Misabela
Acum 5 zile am fost la salon unde mi s-a facut piercing in limba, nu am avut probleme decat cu o durere nu foarte mare in zona piercingului, insa am observat o galma mare ce doare la atingere si am scos cercelul.Ce pot face sa imi dispara galma?Ce unguente?Sa merg la un control?
4 comentarii
0
05-12-2009, ora 08:35
Ursanu
Identitate neconfirmată
Ursanu
Dragă Misabela !!! Din punct de vedere medical piercingul pe limbă îţi poate provoca diferite complicaţii. Şi una dintre ele ar fi, şi chear nu e ultima, este - stomatita !!! Deci dacă a au apărut ceva comlicaţii, după piercing urgent mergeţi la un spital să vă faceţi un control medical. Căci pe parcurs să nu aveţi mai mari complicaţii. Vreau să vă dau un sfat, cum s-ar zice, omenesc, acelea persoane care se ocupă cu punerea piercingurile tinerilor, dânşii pur si simplu poate nici idee nu au de medicină, âea îşi fac treaba pe seama tinerilor inconştienţi, văzând reclame la televizor, dar urmările de complicaţi le suportă, din păcate tot pacientul, din lipsă de informaţie.
0
05-12-2009, ora 11:08
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Pai eu ti-as recomanda un unguent daca esti dispusa sa stai 2 ceasuri cu limba scoasa ca sa nu se dizolve unguentu in saliva :))
Acu pe bune, cred ca e un hematom prin zona respectiva (adica un cheag de singe situat "in pielea" din gura).In mod normal ar trebui sa se absoarba singur in 1-2 saptamini. Totusi nu strica un control la ORL pentru a fi sigura ca nu e un pui de infectie
Daca nu va trece, consoleaza-te cu ideea ca vei face o dubla surpriza prietenulu itau : cercel + gilma ;)
0
18-11-2010, ora 18:49
FunEx
Nu este medic/terapeut
FunEx
am si eu nevoie urgenta de niste informatii sa nu mai stau cu teama :
mi-a pus si mie cineva pierce in limba.. si mi la pus putin pe diagonala si cred ca nu la infiletat nici bine si dupa 2-3 ore de purtat s-a desfiletat si mi s-a spart vena de la limba (ma refer la acele 2 vene, mi s-a spart una.. cea din stanga.. )... si a curs destul de mult sange dar am reusit sa-l opresc punand servetele sub limba si tinand apasat cu limba pe servetel si acu totu e Ok dar ma mai doare putin ( na ca la orice gaura ).. si am nevoie de raspunsuri daca se va intampla ceva, daca vor vi consecinte ca s-a spart vena si ce trebuie sa fac si va rog nu ziceti : mergi la doctor.. ca nu pare ceva atat de grav ( am citit undeva ca sangele ala e sange rau.. ) ! Multumesc !
0
11-12-2010, ora 23:53
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Mai oameni, dar voi chiar nu aveti ce face de va puneti asa ceva prin limba? Voua vi se pare atragator, dar e oribil si nu e numai parerea mea. Mi-ar fi greata si sa vorbesc cu cineva cu pierce in limba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ce? Pt ca denota ce fel de om esti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Piercingurile orale și pericolele dentare
  •