ce parere aveti despre piercing in penis
ce parere avetzi despre o experienta cu un astfel de penis...piercingul avand doua bilutze de dimensiuni medii...ce spuneti credeti ca ar adauga un plus de placere asa ceva?
7 comentarii
E cea mai mare tampenie! Te mutilezi tu iar partenera ta va fi deranjata de astfel de perversiuni!
In concluzie, vezi-ti de treaba si lasa natura asa cum ti-a dat-o Dumnezeu!
In concluzie, vezi-ti de treaba si lasa natura asa cum ti-a dat-o Dumnezeu!
Orice penis are deja 2 "bilute" atasate... pastreaza-le pe alea naturale, cele artificiale sunt o MARE prostie.
nu e asa mah nu mai vorbiti ;)...am si yo si toate cu care am facut sex nu au plecat nesatisfacute :d...
Mi se pare interesant. Si eu doresc sa-mi pun. Stie cineva unde pot face asta intr-un mod profesionist?
Abddu ai reusit sa mai faci ceva sau te-ai lasat pagubas ?
Aici sa comenteze doar cei/cele care sunt în măsura. Nu este nici o mutilare iar partenerele sunt % mulțumite! Cine a încercat știe!
Salut...am revenit după o pauză in care am incercat mai multe. Pirsul consider a fi cea mai simpla metoda de îmbunătățire a plăcerii sexuale. Dacă este un penis gros este inutil va genera numai durere...Dacă penisul este ceva mai mic va genera anumite senzații pe care cele cu care am experimentat mi.au spus că nu se întâlnesc nici la penisurile mai generoase sa zicem asa nici la cele mai puțin...pot confirma cu poze in privat.o zi frumoasa va doresc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cheloid
- 4Piercing in limba
- 2Piercing (mare) in ureche
- 5cand am picat jos mi s-a rupt pe jumatate un dinte din fata
- 6am un piercing in penis
- 2piercing
- 0Piercing in buric !!
- 1Umflatura in spatele găurii din cartilaj
- 0Pirs in pielea penisului
Mai multe informații despre: piercing-ul