pielea crapata - boală de piele?
la nivelul mâinii în palmă cât şi la încheietura dintre degete îmi crapă pielea până iese sângele, am încercat tratament dat e medic dermatolog dar tot nu-mi trece, ce tratament mă sfătuiţi să i-au.
4 comentarii
Ai ceea ce se cheama hipercheratoza fisurata.La frig, vant, mainile trebuiesc protejate cu manusi si creme hidratante.Daca se manipuleaza cu mainile solutii chimice, substante toxice, iritante pentru piele, acestea trebuiesc protejate cu manuside menajNu te spala si nu spala cu apa rece.Utilizeaza sapunurile cu glicerina si unge mainile zilnic cu ulei de masline.Mergi la florarie si cauta floarea numita begonie mica [ i se mai spune "ghetisoara" sau"scanteioara" }, dezlipeste de pe frunza pielita si pune-o cu parea mai zemoasa pe crapatura apoi panseaza.Asta sa faci seara si stai cu frunza pe mana toata noaptea.Ziua ungi cu ulei de masline.In cateva zile crapaturile se vor inchide.Sa consumi mai mult morcov, gutui [coapte la cuptor sunt foarte bune ].Numai bine!
bune pt asa ceva sant si fiolele de vit e.se aplica pur si simplu vitamina din fiola pe locul cu problema.
trebuie sa consulti un medic dermatolog. Poate fi vorba despre o eczema a mainii, sau despre o forma a psoriazisului, care apare la nivel palmar.
la palma dreapta am o eczema care se intinde pe toata palma ma mananca si de ce ma scarpin mai tare imi provoaca mancarime si crapa pana ce curge sangele, mai face si o crusta care se corjeste si este tot timpu uscata , ma ingrijoreaza ca si in palma stanga am senzatia de mancarime va rog sa ma ajutati va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9imi crapa pielea de pe maini
- 65pete rosii pe piele
- 5pielea crapata la baza penisului de vreo 3 luni
- 6maini crapate cu sange
- 10Crapaturi pe capul penisului
- 7pielea crapata (maini si picioare) - creme/unguente?
- 12Probleme cu penisul
- 5Afectiune dermatologica: uscaciune excesiva.. si crapaturi
- 8piele crapata pe penis
- 4Piele batrana la copilul meu
- 10Problema !
- 10piele uscata, crapaturi pe degetele mainii...eczema ???
- 2piele crapata in palme
- 1Poate fi eczema ? Taieturi mici piele, scuame,
- 6Piele crapata pana la sange pe degetele mainilor
- 1Crăpături și pată roșie pe penis
- 0Piele crapata pana la sange
- 0Mâini rosii
Mai multe informații despre: pielea crapata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: