Picioare cracanate la barbati
Am picioarele foarte drepte si nu mi se parte tocmai estetic la un barbat si as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta cu un sfat pentru a le avea putin mai 'strambe'
4 comentarii
Sa te tratezi la cap si o sa-ti vezi picioarele absolut normale.
Bine spus Dora! Cred ca unii din plictiseala nu stiu ce sa mai faca :)
Buna, Jaque!
E, o fi vreun adolescent caruia mersul un pic cracanat i s-a parut mai masculin. Unii merg de parca au o roaba de oua si l-o fi impresionat. Dar poate nu stie ca cei care nu-si controleaza tinuta in mers (nu zic de cei din nastere cu o anumita postura) par doar niste goriloi primitivi:)))
Te resalut cu drag!
E, o fi vreun adolescent caruia mersul un pic cracanat i s-a parut mai masculin. Unii merg de parca au o roaba de oua si l-o fi impresionat. Dar poate nu stie ca cei care nu-si controleaza tinuta in mers (nu zic de cei din nastere cu o anumita postura) par doar niste goriloi primitivi:)))
Te resalut cu drag!
Buna Dora!
Asa este, ai dreptate, ar trebui sa-si apreieze picioarele pe care le are si sa nu vrea sa le "strambe".Auzisem de persoane cracanate care vroiau sa faca operatie de indreptare, dar e pt prima data cand aud ca cineva doreste sa si le strambe :))))))))), mare ti-e gradina doamne!
Asa este, ai dreptate, ar trebui sa-si apreieze picioarele pe care le are si sa nu vrea sa le "strambe".Auzisem de persoane cracanate care vroiau sa faca operatie de indreptare, dar e pt prima data cand aud ca cineva doreste sa si le strambe :))))))))), mare ti-e gradina doamne!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11am constatat ca piciorusele fetitei mele s-au curbat putin
- 27picioruse curbate
- 195Picioare strambe
- 51Picioare in X. Ce se poate face?
- 13picior stang indreptat spre interior la mers la copil
- 10picior varus equin... de ce a ramas piciorul mai scurt?
- 4picioare in X
- 3Copil cu picioare X
- 8Deformare piciorare
- 6picioare in x gen varrum
- 4Genunchi strambi si dureri
Mai multe informații despre: picioare strambe