Picioare amorțite dimineața
Bună ziua! Am născut în urmă cu 8 luni, iar de vreo 6 luni, când mă trezesc dimineața îmi simt picioarele amorțite, cu greu reușesc să fac câțiva pași. Dupa ce fac puțină mișcare, îmi revin. Ar putea avea vreo legătură amorțeala cu sarcina(bebe a avut 4kg) sau cu anestezia epidurala pe care am făcut-o în coloana? Mulțumesc anticipat!
4 comentarii
Ar putea. Făcută greșit anestezia ar putea afecta nervii. Mergeți la un medic pentru un examen neurologic (verificare reflexe).
simptomele acestea sunt de natura psihosomatica...desi pare logic ca ar fi de la anestezie, de obicei nu este..socurile suferite de psihic sunt lucrurile care ne imbolnavesc, nu altceva...
Faptul ca simptomela au aparut de abia dupa 2 luni de la nastere insa exclude anestezia ca fiind cauza.
Care parte exacta a picioarelor este amortita ? V-au luat copilul in maternitate dupa nastere ?
Faptul ca simptomela au aparut de abia dupa 2 luni de la nastere insa exclude anestezia ca fiind cauza.
Care parte exacta a picioarelor este amortita ? V-au luat copilul in maternitate dupa nastere ?
Imi simteam amorțite talpile, dar acum pare a fi ceva mai bine. Probabil aveti dreptate, am suferit mult pe plan psihic, ajungând chiar la depresie, posibil asta sa fie cauza. Si acum le mai simt amortite dimineata, dar nu foarte tare, cum era inainte.
ce nu puteai sa simti cu picioarele sau unde nu puteai sa te duci (cu picioarele) la nastere sau dupa nastere la 2 luni ?
Cumva nu puteai sa mergi la copilul tau sa-l vezi ? Sau altundeva ?
Cumva nu puteai sa mergi la copilul tau sa-l vezi ? Sau altundeva ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11deget amortit de 2 sapt
- 6Kinetoterapie - hernie de disc operata
- 28Discopatie lombara si amorteala picioul stang
- 2durere si amorteala in piciorul drept
- 3Picior stang amortit
- 2Amorteala picioare
- 14amortesc mainile si picioarele
- 3Amorteala gamba picior drept
- 2amorteli mini si picioare
- 0Imi amorteste piciorul
- 0laba piciorului complet amortita
- 2amorteala permanenta piciorului stang
- 4amorteli ale mîinii drepte (degete) si ale piciorului drept (degete)
- 3Amorteala si dificultate de miscare la piciorul drept
- 5amorteli ale mainilor si picioarelor
- 1durere spate, amorteala picior stang
- 1Picior amortit
- 2amortire picior drept
- 0Brat si Picior Amortite
- 1Oare sunt probleme grave ?
Mai multe informații despre: amorteala piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: