pete rosii pe piele... ce poate fi? ma ajutati va rog?

buna.e prima data cand intru pe aici deci o sa mai am nevoie si de cateva indrumari ca nu prea stiu cum sta treaba.
am o mica mare problema...de vreo 2 zile mi-au aparut pe corp cateva pete rosii.nu ma mananca, nu ma dor, dar daca ma scarpin din greseala ma arde dupa aia.pana azi am avut numai pe picioare si am sperat ca o sa-mi treaca dar in seara asta am observat ca mi-au aparut pe mana si pe spate.
febra nu am, ma simt doar obosita dar pun asta pe seama sesiunii.
m-am cam speriat!si cum nu am timp acum sa ma duc la un control dermatologic m-am gandit sa va intreb pe voi.
ma puteti ajuta?
am o mica mare problema...de vreo 2 zile mi-au aparut pe corp cateva pete rosii.nu ma mananca, nu ma dor, dar daca ma scarpin din greseala ma arde dupa aia.pana azi am avut numai pe picioare si am sperat ca o sa-mi treaca dar in seara asta am observat ca mi-au aparut pe mana si pe spate.
febra nu am, ma simt doar obosita dar pun asta pe seama sesiunii.
m-am cam speriat!si cum nu am timp acum sa ma duc la un control dermatologic m-am gandit sa va intreb pe voi.
ma puteti ajuta?
3 comentarii

poate ca ai un camp alergic de care nu stii, cel mai bine ar fi sa mergi la medic ;si sa-ti faci niste analize:fiind vb si de oboseala ai grija cu ficatul

Buna.dupa o zi destul de obositoare(am stat mult in picioare, in soare si nu am mancat mai nimic)mi-au iesit 2 vanatai pe n picior si doua pe celalat in aceeasi zona(sus pe latral) de aceeasi dimensiune.Ce se intampla?Multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pete rosii si acnee
- 335 de ani, varsat de vint, consecinte permanente?
- 3dupa craciun.. mi-au aparut pete rosii
- 6Pustule pe piele
- 39pete rosii pe piele
- 7eczema pe fata
- 4pete rosii
- 1pete rosii ce apar la stres; emotii
- 2Pete rosii pe corp
- 4Pete rosii pe tot corpul
- 3pete pe maini de 4 zile
- 4pete rosii pe fata bebelusului
- 0Pete rosii pe piele
- 1pete rosii.pe tot corpul