Pete rosii in zona testiculelor

148 comentarii 1 2 345 Înainte ›
0
02-09-2010, ora 18:50
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Tratamentul trebuie urmat 30 zile.
Lenjeria se spala normal.
0
12-09-2010, ora 23:19
Danny eu
Nu este medic/terapeut
Danny eu
Va salut! in special Stimatului Domn Midorin, am si eu aceeasi problema care tot se dezbate pe aici, acele pete rosii in zona testiculelor si deasupra penisului, care iti dau o stare de mancarime park o decolorare a pielii si o exfolierii a pielii in forma de "matreatza"..am inceput acum 2 zile acel tratament de care sa vorbit, clotrimazol de 2 ori pe zi timp de o luna..intrebari: e bun tratamentu;? si in timpul acestui tratament dak ma scarpini si se mai exfoliaza pielea incurca vindecarea?ast un raspuns Va salut cu respect
0
14-09-2010, ora 14:47
Danny eu
Nu este medic/terapeut
Danny eu
imi poate raspunde cnva ?:-?
0
18-09-2010, ora 17:14
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Este bun tratamentul.
Daca va scarpinati nu se intampla nimic rau !
0
18-09-2010, ora 23:01
Danny eu
Nu este medic/terapeut
Danny eu
Va multumesc pt raspuns, mai am si eu ceva de adaugat dak mai puteti raspunde, am o sapt de cand folosesc clotrimazol de 2 ori pe zi, din cate am observat eu nu prea se mai exfoliaza pielea dar park am mancarimi mai rau:-?? si ink ceva de la ce apare aceasta iritatie?va multumesc anticipat
0
03-10-2010, ora 15:23
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Iritatia apare de la o ciuperca.
Daca va manaca mai rau, este posibil sa nu tolerati clotrimazolul. Puteti sa-l inlocuiti cu Lomexin sau Lamisil.
0
06-10-2010, ora 17:40
andr3yy
Nu este medic/terapeut
andr3yy
buna ziua domnule doctor am si eu aceeasi problema de vreo luna am aceasta ciuperca... am folosit clotrimazol o saptamana si nu se vede nici o schimbare.. ce alt tratament imi recomandati... travocort nu am mai gasit la farmaci, sa folosesc biazol sau nizoral?.. sau ce altceva imi recomandati.. nu am fost la dermatolog. dupa cum am vazut pe google poze cu aceasta ciuperca asa se regaseste si la mine... astept raspuns... multumesc!
0
07-10-2010, ora 17:53
clauss19
Nu este medic/terapeut
clauss19
andr3yy fate ma cu clatrimozol o luna asa credeam si io si poc nici nam observat nu mai aveam nimk:)in 3-4 saptamani nu mai aveam nimk si in primele 3 nu dadea niciun rezultat
0
10-10-2010, ora 22:41
w00tz
Nu este medic/terapeut
w00tz
Buna ziua/seara,
Am citit majoritatea posturilor de pe aici si nu am ajuns la o concluzie clara asupra problemei unui adolescent de 15 ani(eu) :
-nu se comporta ca o mancarime deloc,
-de vreo 2-3 zile urme destul de consistente pe lenjerie in zona testiculelor (in special cel stang), pete galben-verzulii-beige (o culoare spalacita in orice caz, tipica oricum, nu ceva iesit din comun) in aproximativ o zi de purtare
-numai cel stang are o iritatie, (cred ca de ieri)
-o iritatie care ma ustura in urma unui contact mai indelungat (asta poate fi si din cauza ca mi-am facut o "lucratura" de frizer, nu radicala, in anumite zone prin care le-am putut ajunge, nu am atins pielea nicidecum; zic de firele de par care pot sa ma deranjeze fiind proaspat taiate)
-inrosire a zonei aceleia, zona fiind extremitatea acestuia catre piciorul stang, chiar si catre spatele lui

Va multumesc pentru orice sfat
0
17-10-2010, ora 18:46
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru andr3yy:
Raspunsul era postat mai sus. Trebuia doar sa-l citesti !
0
20-11-2010, ora 23:02
AgresivCraiova
Nu este medic/terapeut
AgresivCraiova
Buna seara ! De cateva zile intampin si eu o problema. Am observat acum 3 -4 zile ca mi-au aparut in zona imediat superioara organelor genitale un numar destul de mare (10 -15) de bubite mici ( gen cosuri ), dupa care astazi am observat, lucru care ma si ingrijorat, o pata rosie pe scrot. Ma ingrijoreaza in special ca pare a fii o extindere a unei infectii sau ceva in genu. Astept raspuns.

Multumesc anticipat !
0
21-11-2010, ora 11:46
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cred ca trebuie sa ajungeti la dermatolog!
0
25-11-2010, ora 14:03
ginamaria
Nu este medic/terapeut
ginamaria
doctore cum se diagnozeaza corect dermatita herpetiforma?va multumescchiar daca este in ameliorare adica trece incet incet se poate diagnoza?
0
27-11-2010, ora 18:31
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Diagnosticul pentru aceasta afectiune se face numai prin biopsie cutanata.
0
02-12-2010, ora 20:37
alexandreu11
Nu este medic/terapeut
alexandreu11
seamana mult cu niste cosuri dar nu iese nimic din ele si deupa un anumit timp au ca o cojitza pe ele care se ia la atingere mai tare / ar trebui sa aplic advant crema sau clotrimazol /vreau sa mai intreb daca advantu ma poate ajuta si dak ar putea fi ceva grav care ar putea duce la deces va reamintesc ca am avu contact sexual acum cam 3 luni neprotejat va rog mult sa ma ajutati
0
06-12-2010, ora 17:18
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu ar trebui sa aplicati nimic pe ele pana nu le examineaza un dermatolog!
0
08-12-2010, ora 22:22
myhays
Nu este medic/terapeut
myhays
buna seara am si eu o problema miau aparut acum 3saptamani 2 pete rosii intre picioare langa penis si dupa o saptamana miau mai aparut niste pete mici pe deasupra penisului daca ma poate ajuta si pe mn cineva ce crema trebuie sa iau astazi miam luat clotrimazol sa continui cu clotrimazol astept un raspuns va raman dator
0
10-12-2010, ora 23:47
myhays
Nu este medic/terapeut
myhays
imi poate raspunde si mie cineva? va rog frumos
0
15-12-2010, ora 17:07
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Continuati cu Clotrimazol timp de o luna.
0
21-12-2010, ora 18:24
Rhadan
Nu este medic/terapeut
Rhadan
Hei eu am si eu 2 pete pe testicule rosi care cateodata ma mananca si cateodata ma ustura(acest lucru cred ca a fost declansat deoarece chilotii au stat in hipoclorit si nu au mai fost spalati) si aizi la picioare in zona aceasta am multe bubite sunt cosuri albegalbene.Ce sa folosesc?Am nevoie d eun raspuns urgent.Ru am folosit de toate Calamine, Pudra de Borotalco, Crema de galbenele, Petrini si Mixtura mentolata.
0
26-12-2010, ora 18:20
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Si dvs puteti folosi Clotrimazol sau Travogen.
0
01-01-2011, ora 16:45
denis06
Nu este medic/terapeut
denis06
buna ziua domn doctor.va rog sa ma ajutati si pe mine cu un rasp.Acum cam o luna a aparut pe testicole o piele rosie si pe un testicol si pe altu.mai exact pe testicolul drept am mancarimi si cand dau cu mana imi iasa niste pielite si se inroseste mai mult pielea.dar mancarimea nu este tot timpu pe testicolulu drept.apare din cand in cand.in rest pe celalat testicol decat am pelea rosie si cand dau cu mana dot imi iese pielite.dar tot timpu este pielea cea rosie pe ambele testicole.posibil sa fie aceia.." oparire la testicule"?sau sa fie ceva mai grav.??va rog sa imi sugerati ceva tratament. va multumesc mult si astept rasp de la dumneavoastra.
0
11-01-2011, ora 12:15
denis06
Nu este medic/terapeut
denis06
ma ajuta si pe, mine cineva?
va rog frumos
0
11-01-2011, ora 12:33
denis06
Nu este medic/terapeut
denis06
posibil sam vreo ciuperca

?
0
29-01-2011, ora 01:36
iavramescu
Nu este medic/terapeut
iavramescu
Buna ziua!
Mi-au aparut pe scrot basicute mici cu sange, in jur de 6-7, de marimi diferite cele mai mici cat un ac de gamalie si pana la marimiea unui bob de orez. Nu ma deranjeaza in nici un fel dar apar si dispar, chiar si atunci cand sunt atinse se micsoreaza, si ma intreb daca nu este o problema care mai tarziu sa-mi provoace neplaceri.
Multumesc
0
04-02-2011, ora 15:00
valick
Nu este medic/terapeut
valick
domnule doctor si eu am o problema de mancarime si disconfort dar la mine zona extinsa de vreo 2 cm nu este rosie ci un maroniu si pe marginea zonei am o iritatie rosie ce imi provoaca mancarimi spunetimi tot acelasi tratament cu clotrimazol pot folosi va multumesc
0
04-02-2011, ora 15:39
ginamaria
Nu este medic/terapeut
ginamaria
va rog un sfat!fiului meu de 19 ani de vreun an a inceput sa-i cada parul in virful capului si pe una din timple.acuza mincarime par uleios si stricarea calitatii parului.de asemenea au mai aparut o eruptie la un moment dat pe tot corpul adica pe fata frunte, fata, pe piept si pe spate cu exfoliere, pe trunchi ca niste mici bubite, care a tinut cam 8 saptamini si apoi a disparut.insista insa adica nu mai iese parul in zona de pe fruntea stinga si din cind in cind ii mai ies cosuri pe fata mai ales dupa baie, si are mincarime.mentionez ca pina la declansarea acestor simptome avea un par des care crestea bine si nu ii cadea de loc.de asemenea mentionez ca nu a avut cosuri de pubertate zise niciodata.toate acestea au fost in tr-o perioada in care are si deranjamente pe intestin.am facut testele de boala celiaca au fost negative.
0
08-02-2011, ora 02:25
mihaiv80
Nu este medic/terapeut
mihaiv80
Buna Ziua,
Am 31 de ani si am aceeasi problema pe care nu am luat-o in serios de 14 ani sa zic asa.. aceleasi pete pe testicule care apar si dispar nush de ce, si cum imi apar iar la loc si am niste mancarimi de... la fel mi se decojeste pielea de pe testicule cateodata mi se transforma pata in culoare rosie si apare precum o rana arsura nush cum sa ii mai zic si ustura ingrozitor si la contactul cu apa... la fel cum apar mancarimile si senzatiile acestea neplacute, asa si dispar ptr o perioada. Sunt casatorit de 10 ani am si copil, si ciuperca sau ce este asta o am de 14-15 ani deci nu m-a afectat cu nimic pe plan sexual sau ceva legat de genul asta, totul se rezuma la senzatia asta de discomfort de te scoate din minti si este si jenant ca tre sa te freci mereu (ptr ca eu unu nu rezist).Deci domnul doctor eu sunt in spania acum si nu pot ajunge in tara prea des, tot ce vreau este un tratament sigur sa vb cu cineva din tara sa mi-l cumpere si sa il pot aplica (pete la nivelul testiculelor de culoare rosie, cand este alba se exfoliaza, si mancarime maxima) va rog sa imi scrieti daca sunteti amabil tratamentul pe care il necesit in cazul meu si sper ca am fost destul de clar ptr toti cei care nu sunt lamuriti pe tema acestei boli.Care din aceste unguente sunt valabile : Travocort, clotrimazolul, Lomexin sau Lamisil??? Am inteles ca Travocort nu se mai importa in Romania. Multumesc Frumos
0
28-02-2011, ora 20:53
dunaalex
Nu este medic/terapeut
dunaalex
Buna Ziua !Am si eu o problema mia aparut de un an niste pete rosi pe testicule si se manifesta in matreata!!Dupa ce fac dus e lucios, si un miros neplacut!!Am fost la dermatologie si nimik !Cred ca mia dat la alifi.si nimik!Ma puteti ajuta
0
02-03-2011, ora 01:21
sorinel22
Nu este medic/terapeut
sorinel22
eu am pe piciorul drept o pata de 4-5 cm aproximativ rotunda rosie deschis si cu niste bubite...am avut acum vre-o 6 luni acea boala Tinea cruris am folosit crema si a trecut acum a aparut din nou, am mancarimi dar nu se mai exfoliaza ca inainte se poate sa fie aceasi boala?
Adaugă un comentariu / răspuns
148 comentarii 1 2 345 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: