pete mici albe
am 17 ani, nu am intretinut relatii sexuale...
am niste pete mici albe in jurul penisului(mai exact la baza capului penisului) de ceva timp...sunt disperat si nu stiu ce sunt.nu am fost la medic..va rog sa ma ajutati...sa-mi da-ti un sfat...ce ar putea fi...nu sunt dureroase, nu provoaca mancarimi,.aptept un raspuns, , , va multumesc
am niste pete mici albe in jurul penisului(mai exact la baza capului penisului) de ceva timp...sunt disperat si nu stiu ce sunt.nu am fost la medic..va rog sa ma ajutati...sa-mi da-ti un sfat...ce ar putea fi...nu sunt dureroase, nu provoaca mancarimi,.aptept un raspuns, , , va multumesc
4 comentarii
Recomand un consult la un medic dermato-venerolog, nu trebuie sa iti fie rusine absolut deloc, inainte de toate respecta igiena intima si schimbarea periodica a lenjeriei intime, in functie de sezon, care este recomandat sa abia un continut cat mai mare de bumbac.
Probabil ai descoperit si tu "papulele perlate ale penisului" ! S-a mai discutat pe acest forum de zeci de ori despre acestea !
va multumesc pt ca mi-ati raspuns.
si au efect negativ aceste papule perlate? se pot trata? se pot elimina?.va multumesc f.mult si astept un raspuns...
si au efect negativ aceste papule perlate? se pot trata? se pot elimina?.va multumesc f.mult si astept un raspuns...
Nu au nicin efect si nu se trateaza. Se ignora!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am o pata mica rosie pe glandul penisului de aproximativ doi ani
- 2Pete albe pe penis
- 0pete rosii pe penis:(
- 0peta cu marginea albicioasa pe penis
- 2Mi-au petele astea albe langa (oo)
- 1Pete rosii pe capul penisului
- 3Pete rosii pe penis, usoara inflamare a preputului
- 0Pete albe pe penis
- 1Pete mici si iritatie pe preput
- 2Pata (basica) pe penis
- 0Pata rosie pe penis, 15 ani
- 3am o iritatie pe glandul penisului (doua pete rosii)
- 1Pete albe gland penis !
- 0pete pe capul penisului nedureroase
- 4Pete albe penis
- 1Pielea penisului neagră
- 3Ajutor! usturime pe pielea penisului si/sau pe corp
- 3Pete albe pe prepuț
Mai multe informații despre: pete pe penis