Pete maro pe piele ajutor?
![leanu](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am 19 ani de aproximativ 7-8 luni au inceput sa imi apara pete maro pe burta.iar mai tarziu pe spate...acuma si pe gat.Cele de pe burta au disparut dar mai am pe spate si pe gat care sunt un maro deschis.ce imi recomandati
5 comentarii
![Teodora M.](/arata_img.php?img=cont_36049.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Un control la dermatolog, in 5 minute afli despre ce este vorba (poate fi pitirizis, dar numai dupa control afli, sunt multe care se aseamana). Sanatate!
![Teodora M.](/arata_img.php?img=cont_36049.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
-*
DAR, numai drmatologul iti poate spune daca e asta, pe piele se pot reflecta o multime de alte simptome ale organismului, deci nu te trata fara sa stii ce e. Numai Bine!
(*modificat de administrator)
DAR, numai drmatologul iti poate spune daca e asta, pe piele se pot reflecta o multime de alte simptome ale organismului, deci nu te trata fara sa stii ce e. Numai Bine!
(*modificat de administrator)
![Valkyrie](/arata_img.php?img=cont_67803.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna. As vrea sa te intreb si eu ceva: mergi cumva la solar? Am mai auzit de astfel de probleme la cele care mergeau si sunt curioasa..Si eu iti recomand sa mergi la dermatolog ca vei afla imediat ce ai si ti va da si un tratament tintit, in urma consultului. Multa sanatate!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete de culoare maronie si mancarimi
- 2pete maronii. ajutor!
- 3pete maronii pe piele
- 13Pete maroni - portocali! Va rog, dati-mi un sfat!
- 10Pete maronii (pistrui) in zona gleznelor...de la ce oare si cum scap de ele?
- 3pete maro sub san, de diferite marimi
- 3pet maronii pe coate, brate si genunchi
- 1Pete maro pe corp!
- 3Pete maronii pe corp + poza
- 1Pete maronii pe piele asemanatoare pistruilor
- 0Pete maronii pe picioare (de la genunchi pana la talpa piciorului)
- 1Pete maronii pe pielea unui picior
- 0pete si leziuni pe picior
- 3pete maroni pe piele si care se imultesc am nevoie de ajutor
- 1Pete pe mana
- 3Pete pe spate
- 5Pete maronii pe picioare
- 1Pete maronii
- 0Pata langa o alunita
Mai multe informații despre: pete maronii pe corp
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: