Pete mari maronii pe mana stanga
Buna ziua,
Vreau sa va intreb de la ce sunt petele iesite pe mana stanga de culoare maronie, de la ficat sau pastilele duphaston pe care am inceput sa le iau. Nu cred ca ar fi de la soare deoarece nu am stat mult la soare.In schimb iau duphaston de 6 zile pt a imi veni ciclul, si inca nu a venit, dar ma doare si in partea ficatului. Posibil sa fie si pe sistem nervos? Iau si tratament pt psihic.
Ar trebui sa incetez sa iau duphaston?
Multumesc!
Vreau sa va intreb de la ce sunt petele iesite pe mana stanga de culoare maronie, de la ficat sau pastilele duphaston pe care am inceput sa le iau. Nu cred ca ar fi de la soare deoarece nu am stat mult la soare.In schimb iau duphaston de 6 zile pt a imi veni ciclul, si inca nu a venit, dar ma doare si in partea ficatului. Posibil sa fie si pe sistem nervos? Iau si tratament pt psihic.
Ar trebui sa incetez sa iau duphaston?
Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua
Petele pe care le aveti mai mult ca sigur nu au legatura cu ficatul. Poate de la dereglarile hormonale si duphaston. Mergeti la medic pentru consult.
Zi frumoasa!
Petele pe care le aveti mai mult ca sigur nu au legatura cu ficatul. Poate de la dereglarile hormonale si duphaston. Mergeti la medic pentru consult.
Zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete maronii
- 3pete maro in zona pieptului, acum 2-3 ani
- 7pete maronii pe piele in zona genitala
- 4pata mica maro la sugar 6 luni
- 3pete maronii pe piele
- 3pete maro sub san, de diferite marimi
- 1Pete maro pe corp!
- 0pete maronii pe piele
- 3Pete maronii pe corp + poza
- 0Pete maronii pe picioare (de la genunchi pana la talpa piciorului)
- 6cum pot scapa de acnee?
- 0pete si leziuni pe picior
- 1pata maronie pe talpa
- 2O pata maronie acopera o mare parte din corp
- 3Zone maronii pe piele ca loviturile
- 1Pete maronii
- 0Pata langa o alunita
Mai multe informații despre: pete maronii pe corp
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: