Sunt disperata.e oare o problema cu mine?
Salut sunt in relatii de jumate de an cu logodnicul meu...si am o problema groaznica nu am ejacuarea...sau chiar daca se produce este rar si foarte greu...si nu ca ar fi problema in el.el se starue de fiecare data sa ma satisfaca cum mi-e mai placut ba chiar ma rupe cite o data..vorbind de marimea penisului lui...ooooo e superba chiar eeeee? dar eu, eu practic ca nu pot si asta e tot..ajutatima dati-mi un sfat ce sa fac?nu ma simt implinita si mereu sunt de la asta pe nervi..
6 comentarii
salut, Izabell, am si eu o problema: inainte de a te preocupa de "ejacuare", de ce nu te preocupi un pic si de gramatica limbii romane?? " chear" ar fi o idee.
Pentru anabita2005.Draguta m-am adresat cu o problema.//////i-ar gramatica limbii romane considir ca o cunosc pe masura fiindca sunt de nationalitate rusa ""si-mi vine cam greu sa ma exprim pe romana e clarrrrr????
buna dimineata Rusoaico...am constata ca ai destule probleme legate de sex, nu esti multumita, nu ai orgasm(asa se cheama ejacularea ta), nu te satisface iubitul, i-ai facut sex oral, dar el nu-ti plateste cu aceeasi moneda..sfatul meu este sa discuti cu el(comunicarea in cuplu este f. importanta), sa luati decizia de a merge impreuna la un psiholog.problemele tale nu vor fi rezolvate nicicand pe forum.multa bafta.
Am vazut in alt topic ca zici ca esti "mereu pe nervi si mereu stresata". S-ar putea ca si asta sa fie una din cauzele pentru care nu ai orgasm. Relaxeaza-te, nu mai fi dispera, ai o viata inainte sa tot incerci si sa experimentezi.
pai de ce nu postezi pe forumuri rusesti, ca sa nu mai intampini probleme gramaticale...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6bineinteleg.mult ravnitul orgasm vaginal
- 1fara orgasm
- 5Nu am orgasm.. am 18 ani
- 4nu am orgasm?
- 9probleme in relatia sexuala
- 5frigiditate?
- 3lipsa orgasmului
- 4daca o femeia care nu realizeaza orgasm dar doreste sexul
- 27am nevoie de indrumare, nu ajung la orgasm. va rog
- 4cand incepem actul sexual am niste eliminari transparente.. e normal?
- 4va cer un sfat desptre viata sexuala neimplinita.
- 12nu ma mai atrage sotul sexual
- 2lipsa orgasm...
- 1nu am orgasm
- 8Nu mai simt plăcere
Mai multe informații despre: Anorgasmia feminina Lipsa orgasmului la femei absenta orgasmului la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: