pectus excavatum la un copil de 8 ani

35 comentarii 1 2
0
14-08-2010, ora 15:53
Dr. Bolca Ciprian
Chirurgie toracica
Dr. Bolca Ciprian
pr kontikk5
adan ESTE dr Grozavu
uitati-va si voi pe mesajele postate domnilor, si o sa vedeti
0
21-08-2010, ora 20:33
kontikki5
Nu este medic/terapeut
kontikki5
Ptr Adan,
Daca sunteti dl Dr Grozavu nu vad de ce nu postati cu numele dvs.
Daca nu sunteti dr Grozavu nu vad de ce faceti reclama, ptr ca asta faceti prin postarile dvs. N-am inteles care este legatura dvs cu afectiunea PE.

Suntem persoane afectate de PE in cautare de raspusnrui, altele decat cele pe care le-am auzit in adolescenta de la doctorii de familie: las ca trece, n-are si n-o sa aiba nici-un efect asupra ta, nici nu se vede etc :) si eu unul nu apreciez deloc "deturnarile" en gros si nemotivate spre operatie.
0
13-12-2011, ora 17:57
saladeforta22
Nu este medic/terapeut
saladeforta22
Salut.Sper sa cititi acesta postare.Am 18 ani si am sternul infundat.Am descoperit ca il am inca de la varsta de 10...nu pot spune ca era prea rau...cert e ca-mi era mereu rusine sa ma dezbrac in fata altora si sa fac multe alte chesti...De aceea m-am apucat de sala.acum am un corp super dar nu nu mai cu sala am facut fata pectusului...VA RECOMAND SA FACETI FOARTE MULTE EXERCITII DE RESPIRATIE CU GREUTATI MICI MAI ALES IN PERIOADA DE CRESTERE;)
0
06-03-2012, ora 15:20
beianugabriel
Nu este medic/terapeut
beianugabriel
buna ziua in legatura cu operatia de pectus excavatum am post operat acum 4 ani la spitalul militar carol davila de dm doctor grozavu cel putin mie din cei 6 cobai de atunci mi sa refacut pieptul destul de bine deoarece am fost a 5 persoana de pe lista dansului eu cred ca operatia a avut succes la mine. inainte sa ma operez aveam 55 kg acum am aproape dublu acum depinde cum aveti voi grija de doctori asa au si ei grija de voi parerea mea
0
01-02-2016, ora 21:23
Mihai_lupuleasa
Nu este medic/terapeut
Mihai_lupuleasa
Buna! Am si eu stern infundat si am 16 ani. Deci eu vreau sa stiu in primul rand pretul operatiei si daca se poate un doctor sau cineva care sa imi spuna ce trebuie sa fac.
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: