Taulinoplastia ( tehnica chirurgicala ) pentru pectus excavatum
Buna ziua
Imi puteti spune daca exista vreun doctor in Romania care cunoaste (si poate folosi) procedura chirurgicală numită „taulinoplastia” (cunoscută şi ca „pectus up”) pentru tratarea defectiunii de perete toracic „pectus excavatum”? Am inteles de pe site-urile straine ca aceasta tehnica ar fi mai putin invaziva si mai putin dureroasa decat procedurile Nuss si Ravitch.
Daca nu exista niciun doctor roman care sa foloseasca acesta procedura chirurgicala, va trebui sa strang bani pentru a ma opera in Spania sau in alta tara. :(
Imi puteti spune daca exista vreun doctor in Romania care cunoaste (si poate folosi) procedura chirurgicală numită „taulinoplastia” (cunoscută şi ca „pectus up”) pentru tratarea defectiunii de perete toracic „pectus excavatum”? Am inteles de pe site-urile straine ca aceasta tehnica ar fi mai putin invaziva si mai putin dureroasa decat procedurile Nuss si Ravitch.
Daca nu exista niciun doctor roman care sa foloseasca acesta procedura chirurgicala, va trebui sa strang bani pentru a ma opera in Spania sau in alta tara. :(
1 comentarii
Buna seara, ati reusit sa va operati? Daca da, ce procedura ati folosit si unde ? Va multumesc mult pentru amabilitatea de a-mi raspunde.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35pectus excavatum la un copil de 8 ani
- 5stern infundat.. sanatatea mea are de suferit?
- 11Pectus Excavatum
- 30Stern infundat
- 3Stern Infundat (Pectus Excavatum) - Intrebari si Sugestii
- 16Pectus Excavatum - doctori Romania?
- 2Pectus Excavatum - intrebari, sfaturi, sugestii.
- 0Intrebare Pectus Excavatum
- 5Intrebare in legatura cu mersul la sala
- 1Pectus excavatum - operatie sau nu ?
- 0Stern Infundat: Ce stiti despre metoda doctorului Gold?
- 2pectus excavatum
- 0Pectus Excavatus si ameliorarea efectului acesta (poze)
- 9Pectus Excavatum
- 0Exercitii dupa operatia de pectus excavatum.
- 0Experienta mea de dinainte și după operatia de stern infundat
- 0Pectus excavatum cauza?
Mai multe informații despre: Pectus excavatum
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: