Pata rosie pe penis - semn de nastere sau problema medicala
Buna ziua!
Am citit zilele astea pe un forum despre cineva care a suferit o operatie de panectomie care...m-a traumatizat si m-a facut sa ma gandesc la o pata rosie pe care o am pe "capul" penisului de... foarte mult timp. O constientizez cred ca de vreo 10 ani, dar nu i-am dat importanta. Nu doare, nu ustura, nu a crescut in 10 ani decat o data cu penisul. Este plata, are aceeasi textura cu restul capului si marginile bine delimitate, de aceea m-am gandit ca ar fi un semn de nastere, dar acum as vrea sa sa aflu 100% ce e. Saptamana viitoare vreau sa merg la o consultatie dermatologica dar pana atunci poate ma linisteste cineva aici.
Va multumesc anticipat!
Am citit zilele astea pe un forum despre cineva care a suferit o operatie de panectomie care...m-a traumatizat si m-a facut sa ma gandesc la o pata rosie pe care o am pe "capul" penisului de... foarte mult timp. O constientizez cred ca de vreo 10 ani, dar nu i-am dat importanta. Nu doare, nu ustura, nu a crescut in 10 ani decat o data cu penisul. Este plata, are aceeasi textura cu restul capului si marginile bine delimitate, de aceea m-am gandit ca ar fi un semn de nastere, dar acum as vrea sa sa aflu 100% ce e. Saptamana viitoare vreau sa merg la o consultatie dermatologica dar pana atunci poate ma linisteste cineva aici.
Va multumesc anticipat!
3 comentarii
De asemenea pe corp am destul de multe semne de nastere mici. Poate ajuta la ceva precizarea asta.
hyper si eu sunt in aceeasi situatie...id-ul meu de mess este dragosh_man18.pls daca ai aflat ceva...da-mi add si zi-mi si mie
Multumesc anticipat!!!
Multumesc anticipat!!!
Am fost la medic intre timp si mi-a zis ca asa sunt eu. Sa stau linistit ca nu e nicio problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pete rosii pe penis
- 12pete mici rosii pe capul penisului = sifilis?
- 2de 3 sapt mi-au aparut niste pete rosii pe penis
- 4mancarimi... pete rosii pe penis
- 3pete rosi pe penis
- 3chiar nu stiu ce e...pata rosie pe penis
- 8pete rosii pe penis
- 1iritatie penis -pete rosiatice
- 0Pete rosii pe penis si mancarime
- 1Pete roşii pe capul penisului
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 1Bubite rosii pe penis
- 2Roseata sub preput cu dureri minore la ejaculare
- 1probleme la penis
- 0Sifilis ??
- 1Boala cu transmitere sexuala - posibil candidoza, sau... ? va rog, ajutati-ma
- 0Iritatie penis
- 0Pete rosii pe capul penisului.
- 1Penis - pata rosiatica s-a transformat in cojirea completa a pielii de pe cap
- 2Pete rosii/maro pe preput
Mai multe informații despre: pete rosii pe penis