pastile pentru slabit

505 comentarii 1 2 ..... 16 17
1
10-07-2009, ora 15:56
mai 20
Nu este medic/terapeut
mai 20
pt andruzzy.eu iau pastilele de 2 sapt si in prima saptamana nici la mine nu sa vazut k am slabit dar trebuie sa ai rabdare si sa faci un pic de miscare pt ca senzatia de ameteala va disparea treptat si fi optimista!pup pa pa
0
10-07-2009, ora 16:21
andruzzy
Nu este medic/terapeut
andruzzy
pt mai20.ms !oricum am zis ca le iau pana la capat akm fie ce o fi cel putin nu mai am pofta de mancare...cat ai slabit ?pupi
0
10-07-2009, ora 16:30
mai 20
Nu este medic/terapeut
mai 20
pt andruzzy.acum 2 sapt aveam 68, 4 iar acum am 64 kg si abia acum se vede si la haine si la burtica diferenta si un mic sfat fi optimista si inca ceva nu manca seara si incearca sa faci putina miscare!ier spre ex am muncit extraordinat de mult prin caldura si soare si pot spune k mia fost mult mai bine decat ma asteptam dar am transpirat de ziceai k iesisem de sub dus! multa bafta si pupici
0
10-07-2009, ora 16:54
andruzzy
Nu este medic/terapeut
andruzzy
pt mai20.ms mult!:*:*:*
0
10-07-2009, ora 16:58
mai 20
Nu este medic/terapeut
mai 20
pt andruzzy nai pt ce !suntem oameni pupiciii
0
16-07-2009, ora 09:03
diana2004
Nu este medic/terapeut
diana2004
buna! ma numesc Magda si am 30ani.la a doua sarcina am luat aproape 30kg, am avut 83 iar acum am 69. Celelalte kg sau dus.nasterea, alaptat.Vreau sa ajung macar la 57 cum aveam.Ce vreu sa va spun e ca am luat cap.de slabit de 2zile, in afara faptului ca transpir foarte mult e cu dormitul probleme, in astea 2zile na-m dormit (am incercat si dupaamiaza)nu stiu ce sa fac?voi ce ma sfatuiti?capsula nu-mi mai da pofta de mincare deloc, ceea ce e super ...aveam o pofta de nestapinit sa maninc inainte.Cumnata care ea mi-lea recomandat si care a slabit enorm de cand le ia capsulele mi-a zis sa le intrerup daca nu mai dorm voi fetelor ce ma sfatuiti?
0
16-07-2009, ora 09:07
diana2004
Nu este medic/terapeut
diana2004
am uitat sa precizez ca, cumnata mea ia acum super.slim pentru intretinere, adica daca le opreste le pune la loc.a sa mi-a zis!!!
0
23-07-2009, ora 19:17
mai 20
Nu este medic/terapeut
mai 20
salut fetelor azi am luat ultima pastila de slabit fiind de altfel si prima, cand am inceput aveam 68, 5kg era foarte suparata k ma ingraseasem cam mult decat de obicei, azi ma cantari si eu si sotul mei si spre marea mea surprindere am 62 kg sunt dea dreptu fericita, despre sintome tin sa spun k nu au fost rele afara de transpiratie nimic deosebit iar cu dormitu stau foarete bine.tin sa spun canu am mancat paine dulciuri suc acidulat cafea etc si ma simt grozav, si cel mai inportant lucru cred eu e faptul k am fost activa tot timpul si am mancat tructe fara numar si apa la fel.sincer nu stiu ce sa fac sa mai iau alta cutie sau sa nu mai iau!imi poate da cineva un sfat?mult noroc si succes
0
26-11-2009, ora 15:55
Arrysa
Nu este medic/terapeut
Arrysa
da, alexia2, ai dreptate, pastilele de slabit pot crea dependenta, sigur, ca si orice alt medicament, de altfel;
daca se ia aiurea fara supraveghere medicala si un consult medical in urma caruia medicul sa-ti recomande ce fel de tratament poti utiliza pt obezitate sau supraponderabilitate; de exemplu eu, am luat lindaxa10 cate o tableta pe zi dimineata timp de 4 luni, apoi pana la un an am luat cate o capsula la doua- trei zile, dar, in fiecare saptamana am mers la medic pt un consult, sa vada daca imi creste tensiunea, etc..timp de o luna sau mai bine;ce pot sa spun, imediat ce am luat capsula, din prima zi, am inceput si o dieta alimentara; asa ca chiar din prima zi am simtit o pofta intensa de a manca salata verde cu paine si f multe mere, fara sa ma autoconstrang, pur si simplu simteam nevoia de multe legume si fructe; am citit cu atentie prospectul medicamentului( sincer, nu aveam incredere deloc in astfel de cure de slabire)pt ca intr-adevar aparuse ceva reactii adverse suportabile, care dispar daca mananci adecvat; deci in orice cura trebuie tinut cont si de alimentatie; n-am renuntat la carne, ci, am inlocuit carnea grasa cu slaba( am consumat carne de vita sau manzat, peste, pui, legume proapete, fructe, mai ales mere, portocale etc..grapfruit-ul trebuie consumat putin cu grija, scrie in prospect); excluse sunt bauturile alcoolice, anumite dulciuri. prajelile; in plus beam ceai antiadipos 1-2 cani pe zi de fapt dimineata imi luam capsula si beam o cana din ceaiul antiadipos apoi dupa vreo 1 -3 ore mancam sau chiar de dimineata mancam mere, cat de multe puteam- legumele si fructele previn constipatia care e o mare problema pt multi; ei bine, cu aceasta dieta alimentara plus o lindaxa pe zi dimineata, am inceput sa slabesc din prima luna conform indicatiilor din prospect, adica, am dat 4-5 kg/luna, fara efort, fara complicatii si avand si o varsta (51 ani)cand se pare ca nu slabesti asa usor ca un tanar; deci in 4 luni am slabit cam 14-16 kg, si m-am mentinut bine un an si ceva, dar nu mi-am controlat alimentele si am pus ceva la loc; intr-adevar, nu oricine poate lua capsule de slabit...totul e in psihicul nostru, daca nu esti pregatit si motivat s- o faci, nici un medicament din lume nu-ti va da rezultate; am recomandat si eu cuiva acest medicament, dar intre timp am vorbit si cu medicul, daca pot sa recomand; mi-a zis: sa incerce.dar, spre regretul meu, nu a putut continua...motivand diverse reactii, posibil, de aceea zic, ca atunci cand vreti sa slabiti, asigurati-va ca sunteti dispusi sa faceti acest lucru; cel care respinge, nu este numai organismul nostru, ci si psihicul, de aceea se accentueaza anumite stari...
cititi cu atentie recomandarile din prospect, vedeti cum reactionati fizic si psihic, si, daca ceva nu e in regula, renuntati...asta e tot ce trebuie sa faceti...
ca si anticonceptionale, capsulele de slabit trebuie recomandate totusi de medic.sau macar sa va sfatuiti cu el...succes
0
29-11-2009, ora 18:35
RALUKA12345
Nu este medic/terapeut
RALUKA12345
Am 24 de ani, 1, 63 si in vara cantaream 70kg.acuma am 64 si continui sa slabesc.dar NU folosesc capsule de slabit.am inceput cu o dieta hipercalorica dar am renuntat repede pentru ca nu ma avantaja...pentru ca mie imi place sa mananc...de multe ori mancam in prostie...pana eram plina plina...si astfel...usor..usor m-am ingrasat si poate ca as fi continuat daca nu m-ar fi intrebat un medic de garda de la Universitar:Sunteti insarcinata?...multe zile m-au preocupat si pe mine aceste pastile minune care te fac sa slabesti miraculos...si dupa multe forumuri citite...multe experiente negative ale altor fete...internari in spitale...coma chiar la o doamna... am renuntat imediat la idee.sincer era usor sa dai 100-150 ron si sa slabesti intr-o luna cat altii intr-un an.Acuma tin regimul Montignac si imi este foarte bine...Nu am restrictii fff mari...mananc la fel de mult ca si inainte ma simt bine...si sunt sanatoasa.recomand un regim sanatos cu mancare multa...si de calitate...cu fructe, legume...cereale integrale...lapte...sal;ate..carne la gratar...apa...miscare si intr-o luna sigur veti incepe sa slabiti.nimeni nu va va da inapoi sanatatea pierduta
0
10-12-2009, ora 21:43
ionelac28
Nu este medic/terapeut
ionelac28
buna fetelor! sunt noua pe aici, vreau sa va intreb daca a luat cineva pastile de slabit: "apple cider(vinegar)". tocmai am facut comanda si nu stiu la ce sa ma astept.
0
15-04-2010, ora 20:56
tudose.yulia
Nu este medic/terapeut
tudose.yulia
buna, si eu am incercat pastile de slabit, e adevarat caslabesti de slabit dar va zic personal ca va da metabolismul peste cap, si aceste pastile de slabit nu ard de fapt grasimile din corp ci deruteaza organismul si cand veti intrerupe pastilele veti pune mai multe kg decat ati dat jos.sfatul meu este:un stil de viata sanatos, 3 mese pe zi, nimic intre ele decat apa, fara sucuri, fara grasimi, prajeli, si sport de 3 ori pe zi dupa masa cate 10 minute pentru mine functioneaza de minune
si ma simt foarte bine.succes cu slabitul dar ganditi-va intai la sanatate.
0
04-10-2011, ora 21:33
alexutzw
Nu este medic/terapeut
alexutzw
Salut sunt Alex, 17 ani.. 97 kg si as dori sa-mi recomandati niste pastile de slabit ( comanda pe net / sau de unde le pot cumpara ) tin sa zic ca practic sport (rugby) de 4 ani.. vreau sa slabesc pana la 70-75 kg.. ! Astept pareri bune/rele sunt bineprimite !!
0
14-01-2014, ora 02:46
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Corectarea greutatii corporale. Astazi tot mai multe persoane au probleme cu kilogramele in plus si tot mai multi sunt preocupati de modul in care pot sa slabeasca. Vreau sa atrag atentia asupra a catorva aspecte : 1) este periculos sa luati tot felul de medicamente " din auzite '. Ceea ce se potriveste unuia poate sa nu ti se potriveasca si tie si poate fi chiar periculos. 2 ) regimul de reglare a greutatii corporale trebuie individualizat pentru fiecare si condus de un medic cu experienta. 3 ) nu se poate stabili un regim de slabire bun si sanatos fara o minima investigatie medicala. Un profil hormonal este absolut necesar in acest sens. Daca exista un dezechilibru hormonal, acesta trebuie neaparat corectat, altfel nu veti putea slabi. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
26-03-2015, ora 09:41
marynika
Nu este medic/terapeut
marynika
Am luat 7 zile slim silhouette si m-am îngrăşat un kg. Specific ca nu mananc paine, dulciuri si grasimi. Totul este o minciună. Si nu pot nici sa-mi recuperez banii. Cred ca postarile pozitive despre aceasta cacialma, sunt ale celor care au legătură cu firma care distribuie.
0
26-03-2015, ora 09:50
Dr. Petre Muresan
Dr. Petre Muresan
As vrea sa atrag atentia ca incercarea de a scadea in greutate
trebuie facuta sub coordonarea unui medic si dupa un set
cat mai complet de analize.
In fiecare caz in parte pot fi particularitati de care trebuie sa se tina seama.
Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
10-04-2016, ora 21:56
BiAnCa.M
Nu este medic/terapeut
BiAnCa.M
Buna! Am probleme cu greutatea inca din clasele primare, am incercat cu dieta, cu sport dar nimic. Acum as vrea sa i-au garcinia cambogia max sau 8 in 1, dar mi-e putin teama de rezultate negative. Daca ati luat asa ceva imi puteti spune va rog ce rezultate ati avut?
0
11-04-2016, ora 00:13
aniop
Nu este medic/terapeut
aniop
Atentie mare cu orice inseamna pastile de slabit, in orice forma, pot fi foarte periculoase, intotdeauna discutati cu un medic sau un nutritionist. Eu am tratat subiectul acesta si pe siteul pe care scriu, -------*, este o problema cu atat mai mare cu cat intenetul este plin de "solutii". Atentie mare

(*modificat de admin)
0
07-09-2016, ora 17:59
simi89.
Nu este medic/terapeut
simi89.
Hello, eu am slabit 15 kg cu ajutorul Sibutraminei. Am sa fiu sincera si am sa va marturisesc ca am incercat orice, dar absolut ORICE produs de slabit. La un moment dat o luasem razna, aveam 70 de kg (158cm) si nu reuseam sa slabesc cu nimic, eram dependenta de dulciuri si ma infometam ca apoi sa mananc tot ce prindeam in mana. Va suna cunoscut? Horror, nu-i asa? Imi facusem o obsesie si din a merge la sala, dar mergeam degeaba, daca imediat ce terminam, devoram o ciocolata sau o punga de chipsuri :(.
Ce era si mai greu de suportat, era faptul ca o cunostinta de-a mea slabea intens si mereu imi dadea aceeasi replica "sala si regim"...ok, sala si regim, dar cum ajungi sa tii regim cand ai apetitul unui urs? Am aflat cum ajungi sa tii regim si sa iti domolesti apetitul in momentul in care i-a cazut din geanta de sala cutia de Sibu-15. Nu am apucat sa vorbesc cu ea si sa o intreb ce sunt, dar am cautat produsul imediat ce am ajuns in masina. Majoritatea recenziilor erau naspa, dar cum imi place sa traiesc pe principiul "pana nu vad, nu cred" am inceput sa caut de unde sa mi le comand. A doua problema cu care m-am confruntat, era faptul ca nimeni nu preda personal in Bucuresti, sau sa accepte sa verific coletul, iar dupa ce mi-am luat-o de cateva ori, platind si primind servetele sau mere, eu una nu mai comand nici o pereche de sosete fara sa verific coletul :)). Si din pagina in pagina, am dat de site-ul asta, ----------*, care nu numai ca acceptau sa verifici coletul, dar iti trimeteau si banii inapoi daca nu erai multumit de produs. Suna prea bine ca sa fie adevarat, asa ca am sunat, mi-a raspuns un baiat super de treaba, mi-a garantat ca pot deschide coletul si asa am devenit clienta lor :)). Iar acum, dupa 10 saptamani, 9 fara un gram de ciocolata, cu o dieta super echilibrata (3 mese pe zi, 0 carbo) si cu 15 kg in minus, vreau sa le multumesc lor pt seriozitate si sa ajut pe oricine este in situatia in care am fost eu. Eu stiu cat este de greu si oribil sa te confrunti cu surplus de kg, depresie, stari de nervi si orice mai declanseaza o dieta si de asta sunt mai mult decat fericita sa ajut pe oricine are nevoie. Incercati, nu aveti chiar nimic de pierdut. Succes

(*modificat de admin)
0
07-09-2016, ora 23:59
Dr. Petre Muresan
Dr. Petre Muresan
Totul trebuie facut sub stricta coordonare medicala de specialitate.
dr Petre Muresan
Medic Primar MG
Atestate in : Acupunctura, Homeopatie si Ultrasonografie Generala
Studii aprofundate de Termografie si Osteopatie
0
03-10-2017, ora 16:39
ruxiiiii
Nu este medic/terapeut
ruxiiiii
Buna,
L-am incercat si eu dar efectele adverse au fost de nesuportat, transpiram incontinuu si cum am renuntat la ele am si pus inapoi toate kilogramele. Am o matusa in america care mi-a zis sa beau ceai cu Guarana, o planta de acolo, si acum am gasit un supliment alimentar, fara niciun efect advers care contine guarana. Am slabit 10 kg in 2 luni ! ---------*

(*modificat de admin)
0
03-10-2017, ora 23:16
Dr. Petre Muresan
Dr. Petre Muresan
Buna seara. Constat in continuare ca se fac tratamente dupa ureche. Va recomand sa faceti asemenea tratamente sub stricta coordonare medicala.
dr Petre Muresan
0
24-03-2018, ora 22:35
EleonorRosu
Nu este medic/terapeut
EleonorRosu
Din cate stiam eu, Reductil si orice supliment cu sibutramina precum Sibu-15, Reduxade, Zelium, au fost retrase de piata acum ceva vreme. Sibutramina este un inhibitor neurotransmiţător, derivat din amfetamina, care provoaca foarte des unele accidente cardiovasculare. Erau foarte redomandate sub stricta coordonare medicala si folosite impotriva obezitatii. Acestea avand de obicei, efectul de a oprii senzatia de foame prin cresterea nivelelor de serotonina, norepinefrină si dopamina.

Inainte de a tine o cure de slabire cu ajutorul pastilelor de slabit ar trebui sa vizitezi un nutritionist iar produsul pe care ti-l recomanda sa il cauti pe internet despre cum se comporta. Incearca sa stai de vorba cu utilizatorii produsului si intreaba-i despre efectele secundare. Un alt mod de a gasii un produs eficient, este sa cauti pe google forumurile externe de nutritie, bodybuilding sau fitness. Pe cele mai renumite din ele o sa gasesti produse de slabit si de ardere a grasimilor intradevar bune facute de firme cu prestigiu in lume. De obicei o sa gasesti diferite oferte cu discount-uri, transport gratuit si restituirea banilor inapoi daca produsul nu ti-a priit sau iti va face inlocuirea lui cu altceva mai eficient organismului.

Ce multi nu stiu este ca absolut toate suplimentele dietetice au efectul yoyo si asta va fi din cauza ta. La cateva luni dupa ce ai terminat dieta o sa te intorci la vechile tale obiceiuri si o sa adaugi iar greutate. Pentru a-ti mentine silueta trebuie sa fii atenta si la ce mananci, cand mananci, iar un program scurt de miscare este binevenit la orice varsta.
1
26-03-2018, ora 18:25
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Sibutramina este o solutie totusi, daca se monitorizeaza tensiunea zilnic de doua ori macar, nu prea risti accident vascular mai ales daca nu ai gene de asta de la parinti, fetele de la tati, si baietii da la mame, daca omul are tensiune sau e predispus, este total interzis ! Altfel merge pentru ca si cand faci sport destul de mult timp nu urca tensiunea la un om sanatos, nu urca peste limita admisa.
Atentie mare fetele, la tata si mama tatei ! Poate sa nu aiba tata dar sa aiba mama lui, asa ca si fata poate prelua problema, baietii atentie la mama si la tatal mamei, daca nici unul nu a avut, mai putin probabil sa aiba baiatul, este posibil dar mai rar.
Cine e predispus are deja valor peste normal si fara efort sai agitatie, are un 145 sau 150 in loc de sun 140 cat e permis la sanatosi.
Deci hai sa nu generalizam ca nu e buna pentru nimeni.
Iar Inima nu se afecteaza pe termen scurt, bate doar putin mai tare, si la doze se poate umbla, daca te simti prea agitat, iei mai putin, tai din pastila, se ajusteaza in functie de balansul agitatie - taiere pofta de mancare.

Altfel cum ? Toti spuneti ca nu e bine dar oferiti alte solutii decat plictisitorul si ineficientul sfat cu mancat sanatos si miscare ?!
Problema oamenilor este ca au foame si pofta si nu se pot tine de o dieta hipocalorica, insa dupa ce ia sibutramina si scade foamea, se va face ca mai jos:

Sa retineti ceva foarte important !
Pentru slabit nu conteaza ce se asociaza cu ce mancare, ce se mananca, conteaza DOAR cate Kcalorii mananci in 24 ore adica intr-o zi, ai Kcal in minus, slabesti, ai in plus te ingrasi, ai cat arzi, te mentii, pe probate daca nu ma credeti.
Dietele alea cu disociere, cu glucide putine, dulciuri deloc, sunt o porcarie, ca nu aia conteaza, sunt chinuitoare si frustrante, ajuta la fel toate ca de fapt toate sunt diete hipocalorice dar greu de tinut, se mananca de toate dar sa ai deficit de kcaloriii.
Un barbat arde cam 2200-2400 kcal zi fara miscare in plus
O femeie arde cam 1700-1800.

Nu e nevoie de nici un nutritionist sa dai sute de lei degeaba, se ia cantar de bucatarie electronic, se citeste despre calorii la 100 g produs ca sunt tabele pe net si se calculeaza pe zi o dieta de 1000-1200 Kcal pe zi la barbati si un 1000 la femei, se da jos cam 3-4 Kg lunar adica o rata decenta de slabire, se poate manca orice, doar sa se incadreze in acele Kcal intr-o zi deci de la ora 0 la ora 0.
Legume, fructe, paine integrala, carne fripa slaba peste, piept pui, pulpa de curcan, 2-3-4 bucatele de nuca pentru grasimi sanatoase, lapte, branza, mancare gatita cu f putin ulei, asta ca sa avem si vitamine, minerale, fibre si tot ce ne trebuie.
De mancat cu moderatie (NU deloc) produsele cu calorii f multe pe volum mic, gen dulciuri, prajeli, placinte, de aia am zis carne slaba, paine integrala, mancare gatita cu carne slaba in ea sau fara, putina nuca, lactate.
Sigur ca daca se face si miscare se mai slabeste un 1-1, 2 Kg in plus lunar, de exemplu 45-60 minute de bicicleta acasa cu o rata a pulsului de 65 % din 220 - varsta, deci daca ai varsta 40 ani, 220 - 40 = 180.
65 % din 180 este 117-120, deci trebuie sa dai timpu la acu maxim 120 puls, nu este greu, nu este cine stie ce efort, de aia si se face asa, sa nu se solicite inima prea mult.
Exista ceasuri care arata asta.

Deficit caloric de 500 Kcal/zi (1800 - 500 la femei), se slabeste 2, 1 Kg lunar
Deficit caloric de 750 Kcal/zi se slabeste 3, 2
Deficit de 1000 se slabeste 4, 2

Site ptr calorii: -----------*
Cine spune ca greu, nu are timp, plictisitor inseamna ca nu doreste sa slabeasca, cine doreste va face asta dar isi va lua si bicla acasa sa faca si putina miscare insa nu neaparat !
Deci la treaba, cred ca m-am facut inteles, asta este valabil la orcine !
Asta e tot.

(*modificat de admin)
1
06-06-2018, ora 15:28
prode
Nu este medic/terapeut
prode
Suplimentele pentru slabit cu orice fel de aroma nici ele nu prea pot sa ajute, daca nu mancam corect si nu facem zilnic exercitii fizice.
Adaugă un comentariu / răspuns
505 comentarii 1 2 ..... 16 17

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.