Partenera se poarta anormal de la o vreme
Daca o femeie nu vrea sa faca sex cu tine decat o data pe luna si atunci cu greu (categoric nu are alta relatie sexuala), daca femeia stie ce-ti doresti dar nu-ti ofera (fara sa aiba un motiv, pur si simplu nu ofera), daca e constienta ca suferi fizic (3 zile) si ea nu face nimic sa te ajute desi stie ce poate sa te scape de durerile fizice, daca ii ceri sa faca ceva strict pentru tine fara ca ea sa castige ceva si nu face (desi tu ai facut de foarte multe ori asta pentru ea.
Am nevoie de cat mai multe pareri, sunt curios fiecare in parte ce ar face daca ar fi in situatia mea.
Va multumesc.
Am nevoie de cat mai multe pareri, sunt curios fiecare in parte ce ar face daca ar fi in situatia mea.
Va multumesc.
5 comentarii
Depinde ce ii cereti. Eu as sta de vorba cu ea despre aceste aspecte. Ea ce zice?
Am tot discutat si fara un raspuns sau rezultat concret. Ca exemplu, am dorit sa fie mai apropiata fizic de mine sa simt ca sunt dorit (nu neaparat sex fizic). A facut asta aproximativ o saptamana si a revenit iarasi in starea initiala. De fapt asa se intampla mereu, dupa o discutie, face cateva zile si pe urma incet incet ajunge iarasi de unde a plecat
Ai cautat sa aiba la fiecare contact cu tine ORGASM ? Ai cautat sa faci inaintea contactului un preludiu prelungit ? Daca DA atunci mergi de urgenta la medic specializat intrucit sunt probleme cu ia. Daca refuza inseamna ca nu mai e nimic de facut si va sparati.
Nu problema sexului e urgenta. Si da la capitolul orgazme si preludiu stam foarte bine. Rar e adevarat, dar e ok. Consider ca o relatie nu e bazata numai pe sex. Problema mea le include pe toate cele enumerate in egala masura.
Nu am inteles la ce fel de medic faceti referire?
Nu am inteles la ce fel de medic faceti referire?
Atat timp cat nu intelegem care sunt emotiile ce le are sotia ta sau gandurile ce contribuie la starea ei raspunsurile primite aici sunt doar ipoteze. Ele ajuta doar pentru a explora mai departe ce se intampla. E poate insa mult mai de folos sa explorati impreuna in terapia de cuplu ce contribuie la aceasta stare. Nu rareori motivele acestei stari sunt multiple si nu sunt prezente ‘rezolvari rapide’.
Nu rareori aceasta stare s-a cladit in timp, nu dintr-o data. Ca atare a te astepta ca ea sa se remedieze fara a o intelege cu adevarat poate fi o asteptare nerealista
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Nu rareori aceasta stare s-a cladit in timp, nu dintr-o data. Ca atare a te astepta ca ea sa se remedieze fara a o intelege cu adevarat poate fi o asteptare nerealista
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Fantezie sexuala ciudata, doresc o lamurire
- 4de cand cu noul loc de munca am probleme in ceea ce priveste viata sexuala
- 16caut un psiholog
- 4sotul meu se masturbeaza
- 4Dependenta de sex, chat cu baieti si virginitate
- 32Nepotrivire din punct de vedere sexual
- 4probleme mari
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 4Am reusit.. mi-am inceput viata sexuala, totul este ok
- 35FETISH, normal sau anormal
- 4nu-l mai doresc dar il iubesc
- 18sotia nu ma doreste
- 2Pasivitate in timpul actului sexual
- 4violenta in timpul actului sexual
- 9Incompatibilitate sexuala?
- 10Nu vrea sa facem sex
- 9Miros intim
Mai multe informații despre: Comportamentul sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: