Miros intim
De ce sunt atrasa de mirosul intim. Inghinal ? E o problema mintala?
9 comentarii
Buna
As dori sa vorbim
mihai.euroadvice@gmail.com
As dori sa vorbim
mihai.euroadvice@gmail.com
nu inteleg. eu sa-i dau drumul... la ce ? :))
pare ca nu ai inteles ce am scris initial. nu eu caut sa vorbesc cu tine lucruri intime, ci persoana de mai sus.. pfffffffff
respectivul are user mario, eu am user xtreme... vezi diferenta ?
iti place mirosul inghinal al tau sau al masculilor?
daca iti place al tau, probabil ai tendinte spre lesbianism, daca iti place al masculilor, e probabil normal.
in principiu e instinctul nostru animalic sa ne placa mirosul barbatesc sau femeiesc (dupa caz). insa e ceva mai normal sa iti placa lipsa mirosului (adica sa iti placa curatenia inghinala)
sper ca ti-am fost de ajutor
pare ca nu ai inteles ce am scris initial. nu eu caut sa vorbesc cu tine lucruri intime, ci persoana de mai sus.. pfffffffff
respectivul are user mario, eu am user xtreme... vezi diferenta ?
iti place mirosul inghinal al tau sau al masculilor?
daca iti place al tau, probabil ai tendinte spre lesbianism, daca iti place al masculilor, e probabil normal.
in principiu e instinctul nostru animalic sa ne placa mirosul barbatesc sau femeiesc (dupa caz). insa e ceva mai normal sa iti placa lipsa mirosului (adica sa iti placa curatenia inghinala)
sper ca ti-am fost de ajutor
Iax si iar iax … cum sa ti placa mirosul altei persoane… al tau e ceva firesc te stii cu el de o viata, te ai nascut cu el.. uneori te arunci in cada cu apa fierbinte doar sa te relaxezi si iesi de acolo si tot e mirosul tau.. Dar mirosul altei persoane sa l ador sa l caut sa tin chilotii in mana sa miros … bleah
in prima postare iti placea mirosul, acum nu-ti mai place :))) jeez
mie unu nu-mi place mirosul inghinal, iar daca ai fi citit mai atent, ti-am zis intr-um mod mai discret ca nu e tocmai ok sa-ti placa mirosul inghinal.
mie unu nu-mi place mirosul inghinal, iar daca ai fi citit mai atent, ti-am zis intr-um mod mai discret ca nu e tocmai ok sa-ti placa mirosul inghinal.
Nu ai inteles ce am spus … Normal ca cel mai indicat e sa folosesti dusul.. crezi ca nu stiu de apa … Ia si reciteste ce ai spus tu si vezi ca ti am rasp corect
nu inteleg ce vrei sa-mi zici cu ultima ta postare. la prima postare ai zis ca-ti place mirosul inghinal, apoi la postarea ta nr 4 zici "iax" ca nu-ti place. pai hotareaste-te odata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Fantezie sexuala ciudata, doresc o lamurire
- 4de cand cu noul loc de munca am probleme in ceea ce priveste viata sexuala
- 3Imi opresc partenerul
- 16caut un psiholog
- 4sotul meu se masturbeaza
- 12probleme sexuale cauzate de starea de anxietate
- 32Nepotrivire din punct de vedere sexual
- 4probleme mari
- 4Am reusit.. mi-am inceput viata sexuala, totul este ok
- 35FETISH, normal sau anormal
- 4nu-l mai doresc dar il iubesc