Miros intim

28-04-2022
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
De ce sunt atrasa de mirosul intim. Inghinal ? E o problema mintala?
9 comentarii
1
30-04-2022, ora 04:41
mario1234
Nu este medic/terapeut
mario1234
Buna
As dori sa vorbim
mihai.euroadvice@gmail.com
1
30-04-2022, ora 12:51
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
Dar aici nu poti vb
2
06-05-2022, ora 16:41
360
Nu este medic/terapeut
360
vrea sa vorbeasca chestiii "intime" cu tine:))
1
06-05-2022, ora 18:13
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
Da i drumul
1
06-05-2022, ora 18:38
360
Nu este medic/terapeut
360
nu inteleg. eu sa-i dau drumul... la ce ? :))
pare ca nu ai inteles ce am scris initial. nu eu caut sa vorbesc cu tine lucruri intime, ci persoana de mai sus.. pfffffffff
respectivul are user mario, eu am user xtreme... vezi diferenta ?

iti place mirosul inghinal al tau sau al masculilor?
daca iti place al tau, probabil ai tendinte spre lesbianism, daca iti place al masculilor, e probabil normal.

in principiu e instinctul nostru animalic sa ne placa mirosul barbatesc sau femeiesc (dupa caz). insa e ceva mai normal sa iti placa lipsa mirosului (adica sa iti placa curatenia inghinala)

sper ca ti-am fost de ajutor
1
06-05-2022, ora 21:17
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
Iax si iar iax … cum sa ti placa mirosul altei persoane… al tau e ceva firesc te stii cu el de o viata, te ai nascut cu el.. uneori te arunci in cada cu apa fierbinte doar sa te relaxezi si iesi de acolo si tot e mirosul tau.. Dar mirosul altei persoane sa l ador sa l caut sa tin chilotii in mana sa miros … bleah
1
06-05-2022, ora 22:22
360
Nu este medic/terapeut
360
in prima postare iti placea mirosul, acum nu-ti mai place :))) jeez
mie unu nu-mi place mirosul inghinal, iar daca ai fi citit mai atent, ti-am zis intr-um mod mai discret ca nu e tocmai ok sa-ti placa mirosul inghinal.
1
07-05-2022, ora 08:54
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
Nu ai inteles ce am spus … Normal ca cel mai indicat e sa folosesti dusul.. crezi ca nu stiu de apa … Ia si reciteste ce ai spus tu si vezi ca ti am rasp corect
1
07-05-2022, ora 15:49
360
Nu este medic/terapeut
360
nu inteleg ce vrei sa-mi zici cu ultima ta postare. la prima postare ai zis ca-ti place mirosul inghinal, apoi la postarea ta nr 4 zici "iax" ca nu-ti place. pai hotareaste-te odata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum modifică suplimentele cu testosteron comportamentul sexual al bărbaților?
  • Stilul de viață afectează activitatea sexuală la femeile de vârstă mijlocie
  • O nouă perspectivă a comportamentului sexual la vârsta a treia
  • Cum a remodelat pandemia comportamentul sexual în SUA, în special pentru femeile necăsătorite
  •