Palpitații, durere in piept, respiratie grea, durere de cap

05-01-2018
Dsq10
Nu este medic/terapeut
Dsq10
Buna seara, am 22 de ani, 1.76, 90 de kg de ceva timp am palpitații, orice efort fac îmi bate inima foarte tare, mi sa întâmplat da îmi bată și in repaus noaptea și sa transpir Abundent, tot timpul simt un disconfort in piept, astăzi am ridicat niște butoaie cu murături, inima a început sa îmi bată extraordinar de tare, aveam o durere in piept, apoi o durere de cap și putina stare de moleșeală. specific ca am făcut EKG, eko, holter, unde mi sa spus ca e totul Ok și totale analizele de sânge, Lafel unde au ieșit bine, sunt destul de sedentar și in 2 luni m-am îngrășat aprox 14 kg. Nu stiu ce sa mai fac pot acea ceva la inima și sa nu mi se găsească sau ?
6 comentarii
0
05-01-2018, ora 22:49
Dsq10
Nu este medic/terapeut
Dsq10
Am și o stare de tremur, lipsa de aer am o respiratie grea și o durere de după cap, dacă urc scări simt inima cum bate de fiecare data
0
05-01-2018, ora 23:24
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca analizele de inima au iesit bune, e posibil sa aveti somatizari de Anxietate. Mergeti sa va evalueze un medic psihiatru.
0
06-01-2018, ora 00:38
Dsq10
Nu este medic/terapeut
Dsq10
Asemenea simptome sa am ? Mi se pare cam ciudat
0
06-01-2018, ora 12:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Faceti orientativ un test de anxietate pe net.
0
06-01-2018, ora 15:03
Dsq10
Nu este medic/terapeut
Dsq10
Mi-a ieșit anxietate severa, am făcut cu un pshilog acum
0
06-01-2018, ora 16:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Atunci mergeti sa luati tratament de la psihiatru si sa faceti psihoterapie daca aveti disponibilitati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  •