Ovule Macmiror si candida

Salut! Am 18 ani si am fost la un control ginecologic in urma căruia doamna doctor mi-a prescris niște ovule, Macmiror, împotriva candidozei. Le-am administrat timp de 10 zile si problema părea ca s-a rezolvat. Între timp, mi-a prescris si niște anticoncepționale timp de 6 luni pentru reglarea ciclului menstrual. După aproximativ o luna după administrarea ovulelor, am avut contact sexual cu prietenul meu. După doua zile, au început din nou scurgerile vaginale care au un miros foarte neplăcut! As putea sa iau din nou acele ovule la distanța de aproximativ 2 luni după ce le-am luat prima data? Si este vreo problema daca iau si anticoncepționale între timp?
1 comentarii

Buna ziua,
inainte sa administrati ovulele va recomandam sa efectuati un examen de secretie vaginala pentru a afla exact natura scurgerilor vaginale si in mod special ce medicatie sa vi se administreze pentru a putea avea efect, puteti lua contraceptivul impreuna cu ovulele ele nu interfereaza, va recomandam totusi sa recoltati o secretie vaginala inainte de a administra orice altceva, contraceptivele le continuati exact la recomandarea medicului
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
inainte sa administrati ovulele va recomandam sa efectuati un examen de secretie vaginala pentru a afla exact natura scurgerilor vaginale si in mod special ce medicatie sa vi se administreze pentru a putea avea efect, puteti lua contraceptivul impreuna cu ovulele ele nu interfereaza, va recomandam totusi sa recoltati o secretie vaginala inainte de a administra orice altceva, contraceptivele le continuati exact la recomandarea medicului
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4tratament pt candidoza-clotrimazol crema
- 7candidoza generalizata
- 4mi s-a descoperit rana pe col si candida
- 4Candidoza genitala - tratament eficient?
- 4candidoza la femei
- 23candidoza cam de 10 ani
- 3Stafilococul auriu, candida genitala
- 7Am candida - pot sa am un copil?
- 7Candida genitala - fara contact sexual
- 6Tratament pentru candidoza - il pot face si in timpul menstruatiei?
- 1negi genitali - candida - secretii abundente - ganglion inghinal
- 3Oare sa fie candidoza?
- 5candida - virgina
- 4Candida sau Gardnerella Vaginalis?
- 1Aciclovir uz intern?
- 0Omicral, stare de rau, sa iau in continuare?
- 3Am nevoie de parerea unui medic.. candidoza genitala
- 3Candidoza la barbati
- 0Candida la ochi
- 0candidoza..
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: