Ovule Macmiror si candida
Salut! Am 18 ani si am fost la un control ginecologic in urma căruia doamna doctor mi-a prescris niște ovule, Macmiror, împotriva candidozei. Le-am administrat timp de 10 zile si problema părea ca s-a rezolvat. Între timp, mi-a prescris si niște anticoncepționale timp de 6 luni pentru reglarea ciclului menstrual. După aproximativ o luna după administrarea ovulelor, am avut contact sexual cu prietenul meu. După doua zile, au început din nou scurgerile vaginale care au un miros foarte neplăcut! As putea sa iau din nou acele ovule la distanța de aproximativ 2 luni după ce le-am luat prima data? Si este vreo problema daca iau si anticoncepționale între timp?
1 comentarii
Buna ziua,
inainte sa administrati ovulele va recomandam sa efectuati un examen de secretie vaginala pentru a afla exact natura scurgerilor vaginale si in mod special ce medicatie sa vi se administreze pentru a putea avea efect, puteti lua contraceptivul impreuna cu ovulele ele nu interfereaza, va recomandam totusi sa recoltati o secretie vaginala inainte de a administra orice altceva, contraceptivele le continuati exact la recomandarea medicului
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
inainte sa administrati ovulele va recomandam sa efectuati un examen de secretie vaginala pentru a afla exact natura scurgerilor vaginale si in mod special ce medicatie sa vi se administreze pentru a putea avea efect, puteti lua contraceptivul impreuna cu ovulele ele nu interfereaza, va recomandam totusi sa recoltati o secretie vaginala inainte de a administra orice altceva, contraceptivele le continuati exact la recomandarea medicului
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1candidoza foarte veche:((
- 30candida de la ce se face?
- 25infectie urinara asociat cu candidoza vaginala
- 2am candida, dupa cat timp pot sa raman insarcinata?
- 3candidoza de care nu mai scap
- 3Candida genitala?
- 0ciuperca pe penis ?
- 5senzatia de arsura continua in gat
- 3Candida la barbati!
- 3Oare sa fie candidoza?
- 1Branza pe penis urmata de uscare
- 1Tratament pentru posibile simptome de candidoza?
- 4Gardnerella Vaginalis
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 8Ajutor - Candida si dereglarea hormonala?
- 0Tratament Candida
- 1Diagnostic Candida
- 0Candidoza la partener. Ce e de facut?
- 2Iritatii sau răni la nivelul penisului
- 1Candidoza vaginala, tratament Flucoric
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: