Ovule Macmiror si candida | Forumul Medical ROmedic

Ovule Macmiror si candida

05-07-2017
Monica.M
Nu este medic/terapeut
Monica.M
Salut! Am 18 ani si am fost la un control ginecologic in urma căruia doamna doctor mi-a prescris niște ovule, Macmiror, împotriva candidozei. Le-am administrat timp de 10 zile si problema părea ca s-a rezolvat. Între timp, mi-a prescris si niște anticoncepționale timp de 6 luni pentru reglarea ciclului menstrual. După aproximativ o luna după administrarea ovulelor, am avut contact sexual cu prietenul meu. După doua zile, au început din nou scurgerile vaginale care au un miros foarte neplăcut! As putea sa iau din nou acele ovule la distanța de aproximativ 2 luni după ce le-am luat prima data? Si este vreo problema daca iau si anticoncepționale între timp?
1 comentarii
0
05-07-2017, ora 11:15
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

inainte sa administrati ovulele va recomandam sa efectuati un examen de secretie vaginala pentru a afla exact natura scurgerilor vaginale si in mod special ce medicatie sa vi se administreze pentru a putea avea efect, puteti lua contraceptivul impreuna cu ovulele ele nu interfereaza, va recomandam totusi sa recoltati o secretie vaginala inainte de a administra orice altceva, contraceptivele le continuati exact la recomandarea medicului

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: