Ovare micropolichistice si sarcina?
Buna ziua !
Doresc sa-mi spuna si mie cineva daca a avut sau are ovare micropolichistice si ce anume tratament a luat si DACA se mai poate avea sarcina.
Am tot citit pe internet de subiectul acesta dar totusi nu am aflat nimic concludent daca cineva cu aceeasi problema a mai putut ramane insarcinata.
Eu abia le-am descoperit, nu stiu ce ovulatie mai am, incerc s-o moniterizez si nici insarcinata nu am incercat sa raman pana acum dar cat de curand vreau sa am un bebe si ma intereseaza daca se mai poate sau nu avand ovarele micropolichistice.
Va multumesc !!!
Doresc sa-mi spuna si mie cineva daca a avut sau are ovare micropolichistice si ce anume tratament a luat si DACA se mai poate avea sarcina.
Am tot citit pe internet de subiectul acesta dar totusi nu am aflat nimic concludent daca cineva cu aceeasi problema a mai putut ramane insarcinata.
Eu abia le-am descoperit, nu stiu ce ovulatie mai am, incerc s-o moniterizez si nici insarcinata nu am incercat sa raman pana acum dar cat de curand vreau sa am un bebe si ma intereseaza daca se mai poate sau nu avand ovarele micropolichistice.
Va multumesc !!!
2 comentarii
se recomandă tratament cu anticoncepţionale şi cu diferite medicamente pt fertilitate, dar du te la endocrinolog cel mai bine să ţi faci profilul hormonal. sigur poţi rămâne gravidă
Iti multumesc din suflet si sper sa fie asa !!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Diferenta dintre ovare micropolichistice si polichistice
- 4ovar micropolichistic
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 12Siofor - tratament pt ovare micropolichistice?
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 6ovare micropolichistice tratate foarte bine, vreau sa slabesc
- 5am 17 ani si ovare micropolichistice!
- 1uter retrovers, ovare micropolichistice, nivel dublu de testosteron
- 3ovare micropolichistice
- 0Ovar drept micropolichistic
- 0Chist ovar/ocar micropolichistic/ca125
- 2Sangerare vaginala, dureri de burta si spate
- 1Ovar micropolichistic
- 1Buna! ovare micropolichostice?
- 4Afectiune la femeie
- 1Caderea parului - posibila legatura cu oval micropolichistic?
- 1Stimulare ovariana
Mai multe informații despre: ovarele micropolichistice