Otita medie cronică supurată colesteatomatoasă UD
Bună ziua,
Am fost operată acum o lună, mi s-a reconstruit nicovala, membrana timpanului și de asemenea s-a eliminat acel colesteatom. Am fost la control pentru suprimarea firelor de sutură și totul parea ok până acum două zile când părea că începe să-mi curgă din nou urechea. Azi-noapte, dormind pe urechea operată am observat că mi-a ieșit lichid din ea. Următorul control este în o săptămână și jumătate. Nu știu ce să fac și cât de grav este. Menționez că nu am lăsat pătrunderea apei în interiorul urechii, singurul lucru rău este că la serviciu stau în curent (chiar dacă medicul meu a spus că nu este nicio problemă).
Ce anume ar trebui să fac? Îmi este teamă că am făcut operația degeaba. Pot să îmi pun picături sau să mă curăț cu betadină?
Vă mulțumesc anticipat.
Am fost operată acum o lună, mi s-a reconstruit nicovala, membrana timpanului și de asemenea s-a eliminat acel colesteatom. Am fost la control pentru suprimarea firelor de sutură și totul parea ok până acum două zile când părea că începe să-mi curgă din nou urechea. Azi-noapte, dormind pe urechea operată am observat că mi-a ieșit lichid din ea. Următorul control este în o săptămână și jumătate. Nu știu ce să fac și cât de grav este. Menționez că nu am lăsat pătrunderea apei în interiorul urechii, singurul lucru rău este că la serviciu stau în curent (chiar dacă medicul meu a spus că nu este nicio problemă).
Ce anume ar trebui să fac? Îmi este teamă că am făcut operația degeaba. Pot să îmi pun picături sau să mă curăț cu betadină?
Vă mulțumesc anticipat.
2 comentarii
se sterge urechea cu servetele de hartie.., se usuca bine.. pana iese servetelul uscat
dupa se mai usuca interiorul urechii cu uscatorul de par
se poate merge la control ORL si mai repede.. daca apar complicatt
dupa se mai usuca interiorul urechii cu uscatorul de par
se poate merge la control ORL si mai repede.. daca apar complicatt
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8otita seroasa
- 8Raceala frecventa
- 10otita medie seroasa
- 7rinoadenoidita si disfunctie ototubara - otita medie
- 5raceli non stop, otite repetate, tuse, rinite care nu se mai opresc
- 2Otite severe
- 10Otita la adulti
- 12scurgere auriculara la 4 luni de la diagnosticarea cu otita
- 7otita, durere de ureche
- 1otita seroasa
- 5cate zile dam Zinnat la otita?