Orl sau alergie

24-08-2019
EUstd
Nu este medic/terapeut
EUstd
Buna ziua!

Doctorita de familie a zis ca este o alergie la ambrozie si nu m-a lasat sa merg la orl, a zis ca nu are ce sa imi faca. Insa, as dori parerea unui expert in legatura macar cu medicamentele care nu dauneaza zonei orl si ma explic imediat.

Simptomele:
- curgere de nas excesiva sau blocaj total (din aceasta cauza nu dorm bine noaptea pt ca ba ma sufoc, ba nu se mai opreste cursul si ma trezesc obosita)
- strangere de secretii si in spatele nasului, in gat
- usturime nas (rar dar exista)
- mancarime, usturime, durere gat corelata cu mancarime ureche
- durere de cap (suportabila si doar ocazionala)
- ma trezesc cu ochii rosii, umflati, lipiti cu cojite, iar uneori in timpul zilei ma mananca rau

Am folosit pana acum Clarinase, Flonase, Nostamine picaturi, iar la recomandarea dr Aerius si Spray Pivalone. Insa simptomele sunt aproape aceleasi, foarte mici schimbari.

Ce vreau eu este o recomandare de spray nazal si pastile antihistaminice care sa imi desfunde nasul si sa il opreasca si din curs, ca sa pot dormi si eu linistita, care sa poata fi folosite pe termen lung, fara a da dependenta si fara a distruge mucoasa (sprayul). Si daca se poate si niste picaturi pt ochi care sa fie puse noaptea inainte de culcare sa nu ma mai trezesc cu ochii in halul ala ar fi minunat.

Multumesc anticipat si sper sa ma ajutati!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: