Nas uscat si infundat - alergie la ambrozie

14-09-2019
EUstd
Nu este medic/terapeut
EUstd
Buna ziua,

Nu mai stiu ce sa fac, am fost la doctor, am alergie la ambrozie. Mi a dat pivalone, imi curge sange din nas de la el, iau aerius, am luat clarinase, am folosit flonase. NU POT SA RESPIR. Mi se infunda nasul, sforai noaptea (ceea ce nu mi se intampla inainte), dorm greu, daca ma trezesc putin imediat incepe sa curga si sa se infunde si nu mai adorm la loc. Daca nu e infundat, curge exagerat, cand il suflu se infunda. Nu mai stiu ce sa fac, ce sa iau!!!! Va rog un sfat
3 comentarii
1
15-09-2019, ora 20:53
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 de ambrozie NU te poti feri.. DAR exista o gama larga de alimente Alergene.. d ecare te poti feri si asta o sa ajute organismul sa nu fie asa intoxicat. asa ca citesti pe Google AIMENTE ALERGENE si nu le mia consumi deloc pana la vindecare..si dupa le testezi cate putin.gusti... si vezi reactia organismului
o sa gasesti alimente care te intxifica si te alergizeaza..si acele nu mai trebuei consumate niciodata
2 nasul trebuie hidratat cu rinopanteina sprey..si vit A uleioasa. se poate bea Tarosin sa intareazasca vasele sa nu mia siangere
0
16-09-2019, ora 09:51
EUstd
Nu este medic/terapeut
EUstd
Apreciez ca mereu raspundeti prompt pacientilor, sunteti minunat, domnule doctor! Va multumesc!!
Pe ce perioada se poate folosi sprayul?
0
19-09-2019, ora 09:42
EUstd
Nu este medic/terapeut
EUstd
Din pacate, in ultimele zile s a agravat, nu mai pot sa respir deloc. Cand folosesc rinopanteina e mai ok situatia si macar pot sa adorm seara, dar ma trezesc dupa cateva ore, sufocata. Chiar in acest moment stau de 2 ore pt ca nu mai pot sa respir... voi merge la un consult ORL, poate se poate opera ceva pe acolo, ca altfel ma sufoc si mor
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sfaturi pentru persoanele cu rinită alergică
  • Produsele chimice din praful de acasă prezic apariția astmului și alergiilor la copii
  • Persoanele născute toamna sau iarna au risc mai mare de astmul și rinită alergică (studiu finlandez)
  •