Oreion sau altceva

Buna ziua
Acum 4 zile mi-au aparut pe obrazul stang niste bubite mici stranse la un loc iar dupa doua zile a inceput sa am o durere sub urechea stanga iar la palpare am simtit un ganglion cam de marimea unui bob de mazare iar in urmatoarea zi am mai simtit un ganglion pe obraz dar mai aproape de ureche care nu doare. Acum mi se pare putin umflata zona respectiva si nu stiu ce poate fi, cand am fost mai mic nu am avut oreion, acum am 19 ani, alte simptome nu am, decat ca ma doare putin sub ureche iar bubitele au inceput sa dispara dar am o durere si in zona lor, este o durere ca cea de la cosuri. Poate sa fie oreion?
Acum 4 zile mi-au aparut pe obrazul stang niste bubite mici stranse la un loc iar dupa doua zile a inceput sa am o durere sub urechea stanga iar la palpare am simtit un ganglion cam de marimea unui bob de mazare iar in urmatoarea zi am mai simtit un ganglion pe obraz dar mai aproape de ureche care nu doare. Acum mi se pare putin umflata zona respectiva si nu stiu ce poate fi, cand am fost mai mic nu am avut oreion, acum am 19 ani, alte simptome nu am, decat ca ma doare putin sub ureche iar bubitele au inceput sa dispara dar am o durere si in zona lor, este o durere ca cea de la cosuri. Poate sa fie oreion?
3 comentarii

Sunt zeci de boli cu bubite. De aceea nu se pot pune diagnostice pe net. Adresati-va medicului de familie sau medicului Dermatolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Roseata fetei si a ochilor in permanenta
- 0Analize medicale
- 2Rog pareri medicina integrativa
- 1Durere in ceafa
- 1Tensiunea și pulsul în răceală și febră
- 2Toxine?
- 1Stare Generala de rau
- 0Administrare elontril
- 1Fasciculatii musculare pe tot corpul/ zbateri de muschi psihoza
- 0Am o tuse seaca si urata de cand am fumat de pe internet