operatie vezica biliara
Buna ziua,
Am suferit 3 interventii chirurgicale la stomac: prima de ulcer perforat, apoi de inlaturare infectie operatie si ultima de montare plasa abdominala. Va rog sa-mi precizati in ce conditii mi se poate face o noua operatie, si anume, colecistotecmie (laparoscopic sau clasic). ? Am fost diagnosticat recent de pietre la vezica biliara si trebuie sa rezolv aceasta problema. Multumesc
Am suferit 3 interventii chirurgicale la stomac: prima de ulcer perforat, apoi de inlaturare infectie operatie si ultima de montare plasa abdominala. Va rog sa-mi precizati in ce conditii mi se poate face o noua operatie, si anume, colecistotecmie (laparoscopic sau clasic). ? Am fost diagnosticat recent de pietre la vezica biliara si trebuie sa rezolv aceasta problema. Multumesc
3 comentarii
Pietrele la vezica biliara cat si la alte organe se inlatura cu eficienta si fara operatie.
Pentru acest lucru se folosesc in mod efectiv remedii homeopate pe care le primiti de la un medic homeopat cu experienta care practica homeopatia clasica.
Exista si remedii naturiste pt. astfel de afectiuni si care functioneaza pt. cine are randare si incredere.
Pentru acest lucru se folosesc in mod efectiv remedii homeopate pe care le primiti de la un medic homeopat cu experienta care practica homeopatia clasica.
Exista si remedii naturiste pt. astfel de afectiuni si care functioneaza pt. cine are randare si incredere.
cred ca ideala ar fi homeopatia psi aceea sub ingrijire si monitorizare atenta pentru ca sunteti operata de prea multe ori, la eventratie nu aveti voie sa va balonati iar metodele empirice cu unei si lamaie nu cred ca vor face bine la stomac dar, homeopatie, da, cred ca da, un medic va sti mai bine, homeopat.
Buna ziua.
Colecistectomia se indica, in general, doar daca pietrele dau simptome (daca doare, aveti greata, ati facut inainte pancreatita etc.). Fara simptome se opereaza mai rar, doar daca exista riscuri de complicatii. Vorbiti cu medicul, dar in principiu nu ar trebui sa va operati daca pietrele nu va fac probleme.
Se poate face operatie laparoscopica chiar daca s-au facut inainte alte operatii (pentru ulcer).
Multa sanatate!
Colecistectomia se indica, in general, doar daca pietrele dau simptome (daca doare, aveti greata, ati facut inainte pancreatita etc.). Fara simptome se opereaza mai rar, doar daca exista riscuri de complicatii. Vorbiti cu medicul, dar in principiu nu ar trebui sa va operati daca pietrele nu va fac probleme.
Se poate face operatie laparoscopica chiar daca s-au facut inainte alte operatii (pentru ulcer).
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Extrofie de vezica
- 3Colecist deformat geometric din nastere
- 5colecistul.. de un an ma simt foarte rau chiar daca urmez un regim
- 3in urma unui control, mi s-au gasit cateva pietre in formare la fiere.
- 2dureri abdominale in vezica
- 2polip vezica biliara
- 0Durere de la rinichi la vezica
- 0Isoprinosine sau Septilin reactii adverse
- 1colecistectomie cu complicatii severe
- 1vezica biliara
- 1Întrebare-fiere mult septata
- 3Intrebare durere angiocolita
- 1colecist globulos alitiazic
- 6Insuficienta sfincterului biliar (Oddy)
- 0Distonoplant cu magneziu
- 0Criza de bila, ciclu si lesin
- 0Fiere durere mare
Mai multe informații despre: Vezica biliara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: