Criza de bila, ciclu si lesin

01-12-2018
M!RUNA
Nu este medic/terapeut
M!RUNA
Buna ziua,

Pe data de 13 noiembrie am suferit o criza de bila. Nu puteam manca, bea, lua pastile, vomam tot. Am chemat salvarea si mi s-au administrat medicamente prin perfuzie. Apoi am fost la gastroenterolog, am facut analize si ecografie si mi s-a spus ca am colecistul inflamat foarte tare. Acum iar tratament cu controloc, bilichol, debridat si suplimente de fier. Ma simt mai bine desi ma doare in continuare in partea dreapta. Si nu mananc orice, regimul meu prescris exclude rosiile, ciulercile, cruditățile, prajelile, mananc mult broccoli, cereale integrale, iaurt, banane si cartofi.
Problema este ca mi-a venit ciclul. Am luat un NoSpa, am baut ceai însă am niște dureri oribile cum nu am mai avut niciodată si doctorul mi-a spus ca nu am voie Nurofen forte.
Am fost astazi la farmacie pentru a cumpara medicamente si mi s-a făcut rau. Am văzut negru in fata ochilor, imi tiuiau urechile si mi-am pierdut cunostinta pentru câteva minute. Mi-am revenit, doamnele mi-au făcut un calciu + magneziu + zinc si apoi m-am dus acasa. As dori sa știu care ar fi fost cazurile acestei pierderi de cunostinta (NoSpa, hipoglicemie, fiere?) si ce medicamente sau remedii as putea sa iau ca sa previn reapariția. Efectiv nu stiu ce sa iau, ce sa mananc, cum sa nu mai am dureri dat fiind problemele de fiere.

Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne ce indică probleme cu fierea (vezica sau secreția biliară)
  • Colecistul mărit (vezica biliară mărită) - cauze și tratament
  • Durerea de colecist (cum doare vezica biliară)
  •