Copil cu polipi

Bună seara, am un băiețel de 2 ani și 5 luni. De câte luni am observat ca nu respira deloc bine pe nas, a început sa si sforăie și m.am panicat destul de tare. Am fost la un medic și mi.a spus ca are o rinita, mi.a prescris un tratament cu aerosoli (flixotide, nostamine, respisun), iar în momentul în care am revenit la control mi.a spus ca totul este ok și sa stau linistita.
Acum, la o luna distanta, a reapărut aceasta problema, iar respiram greu. Am fost la un alt medic și dumnealui ne.a spus ca trebuie sa ne operam pt ca avem polipi, o otita seroasa cronica și o rinita cronica. Ideea este ca sunt foarte panicata gandindu.ma ca trebuie sa îl operez la o vârstă atât de frageda. Ce ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc anticipat!
Acum, la o luna distanta, a reapărut aceasta problema, iar respiram greu. Am fost la un alt medic și dumnealui ne.a spus ca trebuie sa ne operam pt ca avem polipi, o otita seroasa cronica și o rinita cronica. Ideea este ca sunt foarte panicata gandindu.ma ca trebuie sa îl operez la o vârstă atât de frageda. Ce ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc anticipat!
1 comentarii

1. toti copii au polipi din nastere. conteaza doar marimea lor si cauza de ce se maresc
2 gasiti sute de postari pe forum unde am explicat. Polipii se maresc doar de la alimentatie incorecta seara.
sau copilul regurgiteaza, are reflux in somn.. si asta inflameaza gatul pana sus in rinofariinge
sau copilul are intoleranta la anumite Alimente Alergene..si polipiii se maresc ca si reactie a sistemului limfatic
2 gasiti sute de postari pe forum unde am explicat. Polipii se maresc doar de la alimentatie incorecta seara.
sau copilul regurgiteaza, are reflux in somn.. si asta inflameaza gatul pana sus in rinofariinge
sau copilul are intoleranta la anumite Alimente Alergene..si polipiii se maresc ca si reactie a sistemului limfatic

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Fetita de 3 ani jumatate respira extrem de greu cand este racita, numai pe gurita
- 4cand e bine sa se faca operatie de polipi?
- 4operatei de plipoza nazala la adult
- 20polipi nazali copii
- 32operatie de polipi
- 9polipi nazali, rosu in gat, secretie nazala galbena si de o luna tuse seaca
- 12Baietel de 9 ani, pollipi nazali
- 6nas infundat... am fost operata acum 2 ani de polipi si deviatie de sept
- 7Polipi-nu suntem siguri
- 1Cand este indicat a se face operatie de polipi la un copil de 6 ani?
- 4respiratie urat mirositoare dupa operatia de polipi
- 2fetita operata de polipi
- 1Dupa operatie polipi.
- 0Polipi nazali copil 7 ani
- 0Tratament polipi inflamati
- 1Operatie de polipi copil 2 ani si 7 luni
- 4ORL, bebe 19 luni
- 2Da sau nu operatiei de polipi
- 2Polipi copil 4 ani
- 2Vegetaţii adenoide la adult
Mai multe informații despre: operatia de polip nazal polipii nazali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: