operatie pe colon

as ruga pe cineva sa-mi spuna ce pot sa mananc dupa o operatie de colon transvers.
am fost operat acum 10 zile.Dr. care m-a operat mi-a recomandat o alimentatie hipocalorica.
intreb pentru-ca nu as vrea sa gresesc urmand o dieta necorespunzatoare.
apelez la bunavointa d-vtra pentru-ca mai sunt inca foarte multi oameni de calitate si cu suflet in Tara noastra
multumesc din suflet..
am fost operat acum 10 zile.Dr. care m-a operat mi-a recomandat o alimentatie hipocalorica.
intreb pentru-ca nu as vrea sa gresesc urmand o dieta necorespunzatoare.
apelez la bunavointa d-vtra pentru-ca mai sunt inca foarte multi oameni de calitate si cu suflet in Tara noastra
multumesc din suflet..
1 comentarii

Buna.As avea o intrebare va rog frumos tatăl meu(77ani) si are diagnosticu Adenocarcinom moderat diferențiat ce vrea să însemne ce sanse are.Diagnosticul clinic.proces vegetal rectal.Microscopie.sectiunile examinate evidențiază 7 fragmente de mucoasa rectala din care 3 sînt invadate de o proliferiare epiteliala maligna de tipul unui adenocarcinom moderat diferențiat va rog care stiti datimi un raspuns urgent va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tumoare colon
- 5colon iritabil de un an jumate.. Am tot cerut sa fac colonoscopie dar mi s-a spus ca nu este cazul.
- 9ma inteapa ceva jos in partea dreapta niste intepaturi cate o data zici ca este o lama de cutit
- 7este necesar sa merg la oncologie??in ce fel ne poate ajuta?
- 86adenocarcinom de colon
- 18cancer la colon
- 1operatie colon
- 227tratament cancer colon...tratament, posibilitati, opinii
- 33Cancer de colon, metastaze ficat si plamani
- 6cancer la colon malign; pana acum nu i s- a facut nimic
- 3Durere in partea dreapta la colon
- 5Cancer colon neoperabil dar fara metastaza
- 1colon-operatie
- 0dieta dupa operatie colon
- 3Operatie de colon.. regim alimentar
- 5Neo sigmoidian colon descendent
- 1Boala colon+constipatie
- 2Buna ziua! am dolicocolon - rezectie sau ingrasare?
Mai multe informații despre: Colonul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: