Investigatie

Cu ce investigatie neinvaziva si fara substanta de contrast se poate vedea starea colonului?
3 comentarii

videocapsula endoscopica pentru colon poate obține imagini satisfăcătoare.
Dacă va interesează diagnosticarea unor neoplazii sau boli inflamatorii intestinale puteți apela la testul de sângerări oculte in scaun si dozarea calprotectinei. Dacă valorile acestor 2 analize sunt normale șansa sa aveți o patologie severa este minima si nu mai este necesară colonoscopia.
Orice persoana trebuie sa facă o colonoscopie screening la împlinirea vârstei de 50 ani !
Dacă va interesează diagnosticarea unor neoplazii sau boli inflamatorii intestinale puteți apela la testul de sângerări oculte in scaun si dozarea calprotectinei. Dacă valorile acestor 2 analize sunt normale șansa sa aveți o patologie severa este minima si nu mai este necesară colonoscopia.
Orice persoana trebuie sa facă o colonoscopie screening la împlinirea vârstei de 50 ani !

Nu am 50 ani..dar nu vad ca am sange in scaun.se gaseste la farmacii testul hemocult?

Am acuma niste palpitatii/apasari cam de mult timp in partea stanga in zona tatei.e infarct?sa merg la urgente?doar asta am

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ceai de slabit... constipatie, usturimi dupa eliminarea scaunului, hemoroizi, gaze
- 4poate fi o forma de cancer?
- 18colon
- 12ulcer duodenal cronic acutizat cu ulceratie
- 12Dureri in partea stanga sub coaste
- 3se afecteaza colonscopie cand ai menstra?
- 1operatie colon
- 6cancer la colon malign; pana acum nu i s- a facut nimic
- 0Cancerul de colon
- 4analize cancer colon... posibilitati, opinii, intrebari si raspunsuri
- 2Colonoscopie Biopsie - explicatii
- 2cancer la colon, adenocarcinom tubulovilos bine diferentiat
- 0colon multiplu cudat?
- 1probleme la colon
- 0Colonoscopie si menstruatie?
- 0doresc sa aflu mai multe informatii
- 0Dureri abdominale dupa colonoscopie.
- 0Biopsie neclara