dupa operatia de colon
mama mea a fost operata de tumoare la colon acum 1luna de zile rezultatul biopsiei fiind de adenocarcinom moderat diferentiat G2 invaziv pana la nivelul tunicii musculare fara invazie tumorala, limfoganglioni regionali cu caracter reactiv pT2NxMx, medicul oncolog nu ne-a recomandat chimioterapie sau radioterapie, doar RMN pe care mama nu vrea sa il faca.mama are 59 de ani, as vrea sa stiu daca e foarte important acest RMN dupa operatie ea se simte foarte bine totul a decurs fara complicatii.astept un raspuns urgent.va multumesc
2 comentarii
e f important RMNul, de acum inainte trebuie urmarita evolutia in permanenta, nu lasati nimic la intamplare, pt ca din pacate oricand poate aparea surprize neplacute.
sanatate si numai bine
sanatate si numai bine
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36cancer colon
- 3tumoare colon
- 9ma inteapa ceva jos in partea dreapta niste intepaturi cate o data zici ca este o lama de cutit
- 26Investigatii conclundente pentru colon
- 4medicul care l-a operat a spus ca i-a vazut 2 metastaze si pe ficat
- 3probleme de colon.. orice as manca sau orice sa face am abdomenul foarte mare, voluminos si foarte
- 6va rog un sfat... cancer de colon?
- 6este cancer la colon? ajutati-ma
- 9colon iritat
- 17Cancer de colon malign gr.3
- 9adenocarcinom bine diferentiat cu aspecte ce sugereaza infiltrarea in submucoasa
- 9Durere in partea dreapta abdominala
- 4cancer de colon
- 6Durere de abdomen.. au trecut luni bune si durerea tot persista
- 52cancer la pancreas cu metastaze la ficat si cancer la colon
- 5Extirpare tumoare colon
- 3cancer colon?
- 2tumoare in apropierea colonului
- 34Cancer Colon - Ex. Histopatologic
- 3Investigatie
Mai multe informații despre: Colonul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: