hernie disc
Vreau sa va adresez o intrebare. Credeti ca pt o hernie de disc la limita oparabila intre vertebrele l4-l5, unde am durere permanenta dar o singura data am avut durere ascutita pana pe picior, , , , credeti ca este indicat dormitul pe o suprafata tare ? o scandura pusa sub o salteluta? imi poate dauna sau imi va fi mai bine?
3 comentarii
Buna ziua!
Sigur ca este eficient sa dormiti pe un plan mai dur, insa fara sa va transformati noptile in cosmar.
Incercati diverse variante, iar care vi se pare mai confortabila o veti mentine.
Este esentiala ins schimb kineto-terapia (gimnastica medicala), existand programe specifice coloanei lombare (nu proceduri electrice sau masaj, ci gimnastica medicala dupa programe specifice coloanei).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Sigur ca este eficient sa dormiti pe un plan mai dur, insa fara sa va transformati noptile in cosmar.
Incercati diverse variante, iar care vi se pare mai confortabila o veti mentine.
Este esentiala ins schimb kineto-terapia (gimnastica medicala), existand programe specifice coloanei lombare (nu proceduri electrice sau masaj, ci gimnastica medicala dupa programe specifice coloanei).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Buna ziua.Bunicul meu in varsta de 60 ani are hernie de disc si as dori sa-mi spuneti orice tratament neoperabil deoarece ii este frica si am citit ca in unele cazuri, operatia inrautateste. Multumesc anticipat!
Buna seara!
Alternativa la tratament chirurgical este reprezentata de kineto-terapie, cu conditia absentei semnelor neurologice (paralizii, parestezii, pareze, dureri importante) si mai ales se aplica in afara perioadei acute.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alternativa la tratament chirurgical este reprezentata de kineto-terapie, cu conditia absentei semnelor neurologice (paralizii, parestezii, pareze, dureri importante) si mai ales se aplica in afara perioadei acute.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hernie de disc operata
- 8foliculita pe ambele gambe
- 3Este hernie de disc?
- 4hernie de disc?
- 5in urma unui RMN... hernie de disc
- 11Pot scapa de operatie vreodata?
- 16hernie de disc
- 10ajutor sa ma ajute cineva, am probleme cu glanda?
- 0operatie de hernie
- 4tratament nou pentru protruzia si hernia de disc
- 10hernie de disc - operatie urgenta?
- 3Hernie de disc
- 0Mielografie, hernie de disc
- 3am dubla hernie de disc cu paralizie pe sciaticul stang
- 0Hernie de disc L5-S1
- 0protruzie discala
- 1hernie disc fizioterapie
- 7Dureri groaznice dupa operatie de hernie de disc L4-L5
- 1Hernie de disc mediana
- 0Hernie de disc