Operată de chist sinovial la incheietura maini
Buna..am fost operată acum o lună de chist sinovial la mana dreapta.chistul era situat la incheietura si era de 3 cm ..de la operatie mi a afectat un nerv superficial la degetul mare pana la cusatura..am luat tratament pt tratarea nervului...dar nu ma pot atinge..ca am dureri si arsuri mari...pe lângă asta degetele de la mana nu s au desumflat complet de la operatie..chir uneori se umfla mai rau plus dureri mari.de la cot pana la degete e complet rece mana plus ca se mai albastresc de la frig...mi a scris si pt asta tratament.as vrea sa stiu daca e normal..sau a mai trecut prin asa operatie sau ce e de facut..ca e o lună și tot cu dureri..va multumesc mult
3 comentarii
Buna seara! Am avut si eu un chist sinovial la incheietura la mana drapta. M.am operat acum o luna, chirurgul mi.a pus o orteza cu atela din gips pe care am tinut.o 2 saptmani, apoi mi.a scos firele. Dupa nu mi.a recomandat recuperare.nimic.mi.a spus sa merg la munca ca treptat pot folosii mana. Dar eu nu.mi pot indoi incehietura...inca am dureri si este si ff putin umflata operatia.pare ca inca mai am chistul. Ce sa fac? Sa merg eu la recuperare? Oare o sa se desumfla zona?
Eu nu înțeleg de ce alegeți tratamentul chirurgical la aceste chisturi. Eu aș fi ales evacuarea prin puncție chiar dacă riscul de recidivă este mai crescut.
Pt ca am facut si extractia prin puncție de 2 ori si in doua saptamani era la fel de mare si a început durerile mai mari..la o anumita mărime de chist doar operatia e indicată
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Chist sinovial
- 0durere dupa operatie chist sinovial
- 143chist sinovial genunchi
- 66chist sinovial
- 8chist sinovial popliteu
- 9presupus chist sinovial langa calcai
- 5chist sinovial la incheietura mainii stangi - un tratament naturist?
- 0Chist sinovial al ATM
- 10chist sinovial
- 4lichid sinovial
- 3Am un chist sinovial de 5 luni care nu mai creste
- 1ruptura de menisc insotita de chist sinovial
- 1Chist sinovial deget membru inferior
- 0Postoperatoriu
- 8Chist sinovial premaleola ext stanga
- 3Noduli degete mana dreapta
Mai multe informații despre: chistul sinovial