Ochi rosii, inflamati + durere + mancarimi
Va rog frumos, sa imi recomandati o modalitate de a scapa de aceasta problema. Am resimtit mancarimi, la ochi, poate din cauza rimelului cazut de pe gene, si am inceput sa ma scarpin, apoi mi-am format un tic foarte urat, tot cu degetul in jurul ochiliu. Acum, ochii mei sunt IN SANGE ! ma dor cand clipesc, sunt si uscati.
Am fost la oflalmolog, mi-a prescris diclofenac picaturi imprena cu alte picaturi ce incep cu F, mi-am cumparat cu ac.denumire si unguentul respectiv. Nu mi-a trecut. ROseata persista, am sa merg la medic maine, insa va rog, ce-mi recomandati sa imi pun in seara asta ? Am un disconfort teribil. Nici pe strada nu pot iesi. Am de ales intre :
Garosone, Diclofenac, VIsine, Proculin, NOstamine, Netacin si ung. oft. cu kanamicina sulfaat ah da si mi-am amintit denumirea picaturilor de mai sus cu F ! FLOXAL si am si unguent oftalmic. Ce imi recomandati, mi-e frica sa nu imi mai faca mai mult rau decat bine.
Va multumesc anticipat !
Am fost la oflalmolog, mi-a prescris diclofenac picaturi imprena cu alte picaturi ce incep cu F, mi-am cumparat cu ac.denumire si unguentul respectiv. Nu mi-a trecut. ROseata persista, am sa merg la medic maine, insa va rog, ce-mi recomandati sa imi pun in seara asta ? Am un disconfort teribil. Nici pe strada nu pot iesi. Am de ales intre :
Garosone, Diclofenac, VIsine, Proculin, NOstamine, Netacin si ung. oft. cu kanamicina sulfaat ah da si mi-am amintit denumirea picaturilor de mai sus cu F ! FLOXAL si am si unguent oftalmic. Ce imi recomandati, mi-e frica sa nu imi mai faca mai mult rau decat bine.
Va multumesc anticipat !
4 comentarii
Tratamentul dat este bun.Ochii trebuie demachiati complet si bine cu un demachiant de calitate, si nu trebuie aplicat din nou machiaj pe toata perioada tratamentului, pana nu-si revin ochii, asta insemnand cateva zile, cam o saptamana.Sub nici o forma nu mai machia ochii.Rimelul nu trebuie sa "cada" pe gene, ori e vechi, ori il aplici incorect.Schimba-ti cosmeticele pentru zona oculara, la cateva luni ele trebuiesc inlocuite, si nu le folosi in comun cu alte persoane.Sarbatori fericite!
Buna ziua!Am si eu o mica problema am o mancarime la ochiul drept si pleoapa unflata si putin imi lacrimeaza.Ce ar putea fi?Va mulumes!O zi buna!
buna dimineata!
Am o mica problema destul de neplacuta: ochiul drept mi s-a inflamat in partea de jos, cu oarecare dureri, iar acum ma mananca in interiorul ochiului spre nas si pe marginile ochiului dea-lungul genelor. Daca nu mai rezist si ma scarpin, mi se inrosesete, evident.
nu stiu ce ar putea fii. Este deja a doua oara intr-o luna cand mi se intampla. acum aplic picaturi visine si sulfat de kanamicina unguent. ochiul nu mai e umflat dar mancarimile persista.
Ce imi puteti sugera?
Va multumesc si va doresc o zi buna!
Am o mica problema destul de neplacuta: ochiul drept mi s-a inflamat in partea de jos, cu oarecare dureri, iar acum ma mananca in interiorul ochiului spre nas si pe marginile ochiului dea-lungul genelor. Daca nu mai rezist si ma scarpin, mi se inrosesete, evident.
nu stiu ce ar putea fii. Este deja a doua oara intr-o luna cand mi se intampla. acum aplic picaturi visine si sulfat de kanamicina unguent. ochiul nu mai e umflat dar mancarimile persista.
Ce imi puteti sugera?
Va multumesc si va doresc o zi buna!
buna ziua!
acum cateva luni mia aparu pe pleoapa de jos pana la coana ochiolui o mancarime roseata si la coada ochiului mi sa crapat luinduse cojite si ma ustura am fost la medic mia dat o reteta am folosito 3 luni mia trecut dar mia aparut din nou nu mia explicat ce boala am dar scrie ceva dar nu intelegeam despre acea boala.
ce imi puteti sugera si ce tratament sa folosesc?
va multumesc si o zi buna!
acum cateva luni mia aparu pe pleoapa de jos pana la coana ochiolui o mancarime roseata si la coada ochiului mi sa crapat luinduse cojite si ma ustura am fost la medic mia dat o reteta am folosito 3 luni mia trecut dar mia aparut din nou nu mia explicat ce boala am dar scrie ceva dar nu intelegeam despre acea boala.
ce imi puteti sugera si ce tratament sa folosesc?
va multumesc si o zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7pata rosiatica sub ochi
- 6durere de ochi
- 8mancarimi in jurul ochilor
- 9ce riscuri implica operatia cu laser la ochi?
- 6operatie de strabism. Se poate face inca una dupa un an?
- 8«Scame» pe ochi!
- 9probleme cu ochii!
- 5conjunctivita - 20 ani
- 12de ce nu se opreste sau stagneaza miopia la copii?
- 4Vedere cu stelute
- 11ce inseamna cand ai pete pe ochi galbene?
- 1echinaceea este indicat la copil de un an?
- 5Cel mai bun prieten al meu are irisul perforat!
- 3Secretie ochi drept
- 5depozite de adrenalina, pigmenti care prin clipirea ochiului...
- 3De ce imi simt ochii obositi si simt o arsura in ei?
- 0Nerv ocular mort
- 1Durere ochi cand apas
- 0Mi-a intrat in ochi fum de tigara si s-a inrosit
- 0Ajutati-ma, e posibil sa ai viermi in ochi?
Mai multe informații despre: Ochiul ochiul rosu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Exoftalmia
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochii roșii
- Ochi roșu (doar un ochi s-a înroșit)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: