Vedere încețoșata
Bună Seara. Acum vreo doua zile m-am trezit dimineața cu ochiul drept rosu, durere a globului ocular și deranj mare la lumina. Am fost la oftalmolog, a spus ca e conjunctivita și mi-a prescris netildex, l am folosit doua zile fără sa observ vreo schimbare, m am reîntors și acum mi-a prescris Nettacin și Indocollyre, parca e ceva mai bine. Problema e ca în același timp vad cu ochiul în ceață, este aceasta cauza un simptom al conjunctivitei?
Mulțumesc!
Mulțumesc!
3 comentarii
Pana la urma mi sa spus ca e uveita anterioară, mi sau făcut injecții sub ochi, tratament cu picături dar vederea încețoșata e tot asa, chiar ma rău. Vad rău cu ochiul afectat... Ma îngrijorează, ei spun ca o sa treacă.. Nu știu ce sa zic. A mai pățit cineva sau ce e de făcut? Va rog mult, mulțumesc.
Da, vederea încețoșată nu este un simptom obișnuit al conjunctivitei. Este important să informezi medicul oftalmolog cu privire la acest simptom, deoarece poate indica alte probleme oculare sau o reacție la tratament.
Bună ziua,
În uveita anterioară se inflamează doar partea din față a ochiului. În general, inflamația este FĂRĂ microbi. Din cauza inflamației, se tulbură lichidul din partea anterioară a ochiului (umoarea apoasă). De aceea, vederea este încețoșată. Dar lichidul acela se înnoiește încontinuu (lichidul vechi este absorbit într-un canal din ochi și încontinuu se formează lichid nou). După ce inflamația va trece, lichidul se va limpezi și veți vedea clar. Depinde de cât de repede trece inflamația - vederea se poate clarifica în câteva săptămâni.
Câteaodată uveita apare împreună cu inflamația articulațiilor sau cu alte inflamații. Vorbiți cu medicul dacă au apărut și alte simptome în același timp (sau cu puțin timp înanite) de uveită.
Pentru monitorizarea tratamentului, poate ar fi bine să cereți o a doua opinie, de la încă un oftalmolog.
Multă sănătate!
Cu stimă,
Haplea Ioan Ștefan.
În uveita anterioară se inflamează doar partea din față a ochiului. În general, inflamația este FĂRĂ microbi. Din cauza inflamației, se tulbură lichidul din partea anterioară a ochiului (umoarea apoasă). De aceea, vederea este încețoșată. Dar lichidul acela se înnoiește încontinuu (lichidul vechi este absorbit într-un canal din ochi și încontinuu se formează lichid nou). După ce inflamația va trece, lichidul se va limpezi și veți vedea clar. Depinde de cât de repede trece inflamația - vederea se poate clarifica în câteva săptămâni.
Câteaodată uveita apare împreună cu inflamația articulațiilor sau cu alte inflamații. Vorbiți cu medicul dacă au apărut și alte simptome în același timp (sau cu puțin timp înanite) de uveită.
Pentru monitorizarea tratamentului, poate ar fi bine să cereți o a doua opinie, de la încă un oftalmolog.
Multă sănătate!
Cu stimă,
Haplea Ioan Ștefan.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ochii rosii si inflamati
- 6ochi rosi, inflamati, care lacrimeaza. Fumul e de vina?
- 4ochi rosii, vedere slabita, lacrimari si mancarimi
- 0Despre inrosirea ochilor
- 5Ce se administreaza pentru arsura la ochi de la aparatul de sudura?
- 0Ochi rosii, greata, diaree, cornete nazale foarte inflamate
- 4Roseata ochi
- 3lacrimarea ochilor excesiva, roseata, vedere in ceata - un raspuns va rog
- 3lovitura in ochi scantei flex
- 1ochii rosii de mai bine de 1 an
- 0Ochi plânși
- 1Ochi rosii, ma inrosesc in obraji, ce sa fac?
- 0dupa 17 zile de la Rinoplastie
- 1ochi roșii, lacrimeaza
- 1Ochi roşu
- 0Vedere incetosata
- 2Vedere incetosata ochi stang
Mai multe informații despre: ochiul rosu vedere incetosata aparuta brusc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: