ochi cu vase de sange sparte
Buna seara va scriu in numele fratelui meu, are 34 ani, iar de la 13 ani are diabet, anul trecut a avut o interventie la inima unde i sau pus 3 stand-uri.Acum 2 luni aproximativ i sau spart vase de sange la un ochi si aproape nu mai vede cu acel ochi.Urmeaza regim alimentar si medicamentos Va rugam daca puteti sa il ajutati cu sfaturi si sugestii am fii foarte multumiti.Va multumesc
2 comentarii
Buna seara! Ar trebui sa mergeti la un consult oftalmologic, ne intereseaza examenul polului anterior, examenul vitrosului si al retinei. Simptomatologia sugereaza o hemoragie vitreana care se poate asocia cu o decolare de retina( cand este imposibila vizualizarea retinei, se recomanda ecografie oculara pentru a evidentia o eventuala decolare de retina). Deja au trecut 2 luni de la producere, presupunand ca este vorba despre o hemoragie vitreana, daca in 3 luni ( sau chiar 6 luni dupa unii oftalmologi), hemoragia nu se resoarbe, se recomanda vitrectomie. Recomand determinarea INR-ului. Avand stent-uri, cred ca pacientul are prescris un tratament permanent cu anticoagulant si antiagregant. Mai putem pune perfuzii cu Manitol 20%, timp de 10 zile, si 2 litri de lichide pe zi, sub supravegherea medicului cardiolog. Numai bine
Va multumesc mult d-na doctor o sa va tin la curent cu ceea ce face fratele meu si o sa-i transmit mesajul dumneavoastra
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Operatie pentru luxatie anterioara de cristalin la un ochi
- 1Miochimia pleoapa superioara stânga
- 1Miopie
- 1Keratita virala - exista tratament ?
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 3Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde