oboseala

04-11-2010
vargyas_suzana
Nu este medic/terapeut
vargyas_suzana
De aproape un an ma simt foarte obosita am fost la medic am facut toate analizele si nu am nimic dar de pare ca am avut o depresie.Am luat medicamente si ma simt mult mai bine insa sunt foarte obosita, medicul mi-a spus ca nu este nimic si sa stau linistita, insa sunt a 12-a si trebuie sa ma pregatesc pentru bac iar eu cum vin acasa de la scoala m-i se inchid ochii si simt ca ma doare capul si simt o presiune deasupra fruntii.Nu stiu ce sa mai fac degeaba beau cafea si energizant pentru ca nu isi fac efectul.
1 comentarii
0
05-11-2010, ora 01:06
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Da, in depresie este prezenta aceasta oboseala, si eu tot asa, cafea si energizante, ma mai ajuta, dar trebuie sa ma mobilizez, nu trece asa, ideea e ca inceputul efortului e mai dificil, apoi senzatia de discomfort se diminueaza.Un medic sugera cresterea cantitatii de antidpresiv, dar asta poate veni si cu cresterea efectelor secundare, asa ca eu zic ca e bine sa ramai la o doza rezonabila si dai cu vointa de inceput a activitatilor.Iti mai recomand sport, eu merg la inot, ma ajuta nerochimic considerabil.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.