oare sunt insarcinata?
doamne nu stiu toata ziua si toata noaptea ma gandesc sunt sunt si mai ales la toate chestile care mit leati zis suna a fi sarcina
durerea radiaza spre coapse si partea inferioara a spatelui? transpirati?
durerea da dar de transpirat transpir mult de tot la subrat
o veste buna. e posibil sa nu fiti insarcinata ci doar sa va vina menstruatia
ari fi bn daca e asa sa vad dupa ce fac testu :) inca o data ms mult sa aveti o zi buna
Ai sanse mari sa fii insarcinata daca iubitul tau a ejaculatinauntru acum 3 saptamani iar menstruatia trebuia sa vina acum o saptamana. Sanse extrem de mari sa fii insarcinata, dar trebuie sa faci un test de sarcina, este ieftin si te va scapa de incertitudine.
nu mati inteles gresit menstruatia trebuie sa im vina saptamna care vine inca nu mea intarziat
buna ziua! in urma cu 8 zile am facut sex neprotejat, acea zi fiind si ziua in care mi-a venit ciclul menstrual...prietenul meu si-a dat drumul in mine si sunt ingrijorata pentru ca de acum 2 zile imi este putin rau de la stomac si am scaunul foarte moale. ciclul menstrual a durat 5 zile si chiar nu stiu ce sa cred, ar fi posibila o sarcina in timpul menstruatiei? sau in cazul meu? sau e doar o dereglare, pt ca am fost suparata cei drept zilele astea. va rog as dori tare mult un raspuns!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pot fi gravida?
- 4e in intarziere 3 zile exista riscuri sa fiu insarcinata in luna 2 deja?
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 10Testul de sarcina a iesit negativ.
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 5intarziere de 20 zile... sau sarcina?
- 0sunt insarcinata?
- 0tulburari sexuale... care sunt sansele sa fie insarcinata?
- 5sunt sau nu insarcinata? rasp urgent va rog!
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 6Am luat pilula de a doua zi... si sunt nelinistita. Oare sunt insarcinata?
- 1Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata inainte de a incepe sa iau AC?
- 0dereglare menstruala sau posibila sarcina?
- 4ajutor!!! posibila sarcina?
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 4Sunt şanse sa fi rămas însărcinată ?
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 0Este posibil sa fiu însărcinată?
- 1Masturbare după acea sex
- 0Oare e sarcina ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: