oare sa fie asa complicat.:((

27-02-2007
Simonitza
Nu este medic/terapeut
Simonitza
Va multumesc ca mi-ati raspuns la mesaj!Pe de o parte va pot da 60%dreptate, dar privind lucrurile din alt punct de vedere, adica asa cum stau ele.nu eu singura am luat aceasta decizie.Cu tatal copilului nu pot zice decat ca am avut o aventura pt ca relatia noastra nu a durat mai mult de 3luni, adica.putea fi ceva mai serios dar s-a speriat f.tare cand i-am dat vestea ca sunt insarcinata, iar cand i-am mai spus ca vreau sa si-l pastrez.nu vrea sa mai auda de mine.Eu acum m-am impacat cu fostul meu prieten si chiar ne-am mutat impreuna!I-am povestit exact cum au decurs lucrurile dar totusi nu se poate impaca cu ideea ca.nu va fi al lui, iar eu nu vreau sa-l pierd(pe prietenul meu) din cauza asta.daca ma intelegeti ce vreau sa spun!Astept o parere sau un sfat!Va multumesc!
1 comentarii
0
28-02-2007, ora 00:00
adelaide
Nu este medic/terapeut
adelaide
Buna. Dupa parerea mea, situatia in care te afli tu, este destul de complicata, mai ales ca este vorba si de un copil care nu are absolut nici o vina. Daca tu iti doresti acest copil, eu cred ca prietenul tau( pe care nu vrei sa-l pierzi), daca te iubeste cu adevarat, atunci ar trebui sa-ti accepte si sa-ti iubeasca si copilul, pentru ca pana la urma parinte adevarat este cel care creste copilul, nu cel care il face. Iti doresc sa rezolvi cu bine aceasta situatie sa sa fii fericita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul