o vena foarte tare ASTEPT RASPUNS URGENT
am fost internat in spital, am facut operatia de apendicita. am avut cateter in mana stanga. la vreo 2 zile nu mai curgea perfuzia bine, asa ca mi s-a pus alt cateter pe mana dreapta. marea mea problema e ca vena de la mana stanga este foarte tare si ma doare cand incerc sa o masez. sunt 10 zile de la punerea acelui cateter si 8 de cand l-am scos. ce sa fac? mi-e frica... isi revine ?
1 comentarii
E posibil sa fi facut o tromboza de vena superficiala.
Nu e un motiv mare de ingrijorare insa avti grija sa nu faceti febra pentru ca altfel e bosibil sa fi facut si asa zis-a flebita de cateter.
Daca e asa trebuie sa va prezentati la doctor sa va prescrie antibiotic.
Incercati sa aplicati hepatrombin de doua ori pe zi (acesta este un unguent) si sa puneti comprese reci. Daca nu cedeaza dupa 4 zile prezentati-va la doctor.
Atentie! sfaturile de mai sus sunt pur orientative avand in vedere ca nu v-am consultat.
In principiou nu e o problema grava dar ca sa fiti sigura cel mai bine e sa va vada doctorul care v-a operat.
Nu e un motiv mare de ingrijorare insa avti grija sa nu faceti febra pentru ca altfel e bosibil sa fi facut si asa zis-a flebita de cateter.
Daca e asa trebuie sa va prezentati la doctor sa va prescrie antibiotic.
Incercati sa aplicati hepatrombin de doua ori pe zi (acesta este un unguent) si sa puneti comprese reci. Daca nu cedeaza dupa 4 zile prezentati-va la doctor.
Atentie! sfaturile de mai sus sunt pur orientative avand in vedere ca nu v-am consultat.
In principiou nu e o problema grava dar ca sa fiti sigura cel mai bine e sa va vada doctorul care v-a operat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: