o sarcina surpriza?

16-03-2010
mihaela cl
Nu este medic/terapeut
mihaela cl
se poate sa fi insarcinata, iar testele de sarcina sa iasa negative?
ce stiti despre acest subiect?
2 comentarii
0
16-03-2010, ora 16:32
mihaela cl
Nu este medic/terapeut
mihaela cl
precizez ca menstruatia trebuia sa-mi vina pe data de 10 martie, am o intarziere de 6 zile, lucru ce nu mi s-a mai intamplat. ultimul conctact neprotejat l=am avut pe data de 2 feb, iar pe 10 mi-a venit ciclul. am stari de greata si ameteli, presiune in partea de jos a abdomenului. luna aceasta am facut trei teste si tpate au iesit negative, se poate sa fi ramas insarcinata si sa fi avut ciclu peste sarcina, iar testele sa nu arate?
mi-am facut programare la gineco, dar abia sapt viit.
0
16-03-2010, ora 19:47
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
acelasi stress il am si eu... teoretic sunt 99% sigure testele, ei zic ca nu la toate femeile creste in urina acel hormon care arata sarcina, dar nu stiu ce sa zic. eu personal am auzit doar cazul invers: femeie careia ii iesea pozitiv si ea nu era gravida. sper sa fie asa... ai facut teste de la firme diferite?
eu am facut first response sau ceva de genu si zicea orice moment al zilei si la 6 zile de la contact
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul