Sarcina la 46 de ani
Mai este cineva care a rămas insarcinata la 46 de ani?
Eu și soțul meu am încercat ani de-a rândul sa concepem un copil, fără nici o cauza medicala nu am reușit, deși am încercat totul, inseminare artificiala cel putin un an și jumătate în fiecare luna, de 3 ori FIV, desigur fără nici un rezultat. Cred ca as putea sa îmi dau teza de doctorat la câte am învățat în aproape 20 de ani de mers la diferiți medici în diferite tari.
În urma cu un an, am hotărât ca am încercat totul și în plus a trecut timpul când mai putem avea copii, asa ca ne-am împăcat cu ideea de-a nu avea copii și am început sa ne trăim viata fără sa ne mai gândim la asa ceva, asta pana în luna iulie când CM a uitat sa mai apară, iar testul de sarcina sa pozitivă și deși toate arătau clar ca sunt insarcinata, refuzam sa cred asa ceva, pana am mers în 6 sap la medic și i-am auzit inimioara cum bate.
Acum sunt în 15 săptămâni și încă tot nu pot sa cred ca sunt insarcinata.
Mai e cineva aici cu o asemenea poveste?
Eu și soțul meu am încercat ani de-a rândul sa concepem un copil, fără nici o cauza medicala nu am reușit, deși am încercat totul, inseminare artificiala cel putin un an și jumătate în fiecare luna, de 3 ori FIV, desigur fără nici un rezultat. Cred ca as putea sa îmi dau teza de doctorat la câte am învățat în aproape 20 de ani de mers la diferiți medici în diferite tari.
În urma cu un an, am hotărât ca am încercat totul și în plus a trecut timpul când mai putem avea copii, asa ca ne-am împăcat cu ideea de-a nu avea copii și am început sa ne trăim viata fără sa ne mai gândim la asa ceva, asta pana în luna iulie când CM a uitat sa mai apară, iar testul de sarcina sa pozitivă și deși toate arătau clar ca sunt insarcinata, refuzam sa cred asa ceva, pana am mers în 6 sap la medic și i-am auzit inimioara cum bate.
Acum sunt în 15 săptămâni și încă tot nu pot sa cred ca sunt insarcinata.
Mai e cineva aici cu o asemenea poveste?
1 comentarii
Buna..felicitari
Eu am ramas la 44 insarcinata, cu al treilea copi.am nasut la 45 ani un baietel perfect sanatos...e inima si sufletul meu...acum am 50 ani si jumatate...e minunat..
Sarcina a fost f usoara, cea mai usoara cu cele mai putine kg luate...18 kg
Bucurate de fiecare minut.
Eu am ramas la 44 insarcinata, cu al treilea copi.am nasut la 45 ani un baietel perfect sanatos...e inima si sufletul meu...acum am 50 ani si jumatate...e minunat..
Sarcina a fost f usoara, cea mai usoara cu cele mai putine kg luate...18 kg
Bucurate de fiecare minut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina la 50 de ani?
- 0probleme cu ciclul
- 0Sarcina la 37 de ani
- 0Risc de varsta la dublu test
- 0Prima nastere la 39 de ani
- 0Sarcina la 52 de ani ?
Mai multe informații despre: sarcina la varsta inaintata sarcina dupa 40 ani femeia la 40-50 de ani
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: