Data conceptiei - pentru medic ginecolog
Buna seara,
Va rog mult sa imi răspundeți la o nelămurire: daca am avut contact cu soțul in ziua 14 a ciclului menstrual, dar fără să am semne de ovulatie (lenjerie uscata, fara acel mucus specific), apoi am avut contact peste o săptămână, in ziua 22 si atunci câteva zile la rând (zilele 20, 21, 22) am avut din abundenta acel mucus ca un albus de ou (așa cum apare la ovulatie), în ce zi a fost concepția?
Este posibil să fi rămas însărcinată în ziua 14 si dupa o săptămână sa apara semne exact ca la ovulatie sau am rămas în ziua 22 cand am văzut acel mucus specific ovulatiei?
Mi-aș dori să aflu acest lucru de la un medic obstetrician ca sa imi dau seama cand voi naște.
Va mulțumesc mult!
Va rog mult sa imi răspundeți la o nelămurire: daca am avut contact cu soțul in ziua 14 a ciclului menstrual, dar fără să am semne de ovulatie (lenjerie uscata, fara acel mucus specific), apoi am avut contact peste o săptămână, in ziua 22 si atunci câteva zile la rând (zilele 20, 21, 22) am avut din abundenta acel mucus ca un albus de ou (așa cum apare la ovulatie), în ce zi a fost concepția?
Este posibil să fi rămas însărcinată în ziua 14 si dupa o săptămână sa apara semne exact ca la ovulatie sau am rămas în ziua 22 cand am văzut acel mucus specific ovulatiei?
Mi-aș dori să aflu acest lucru de la un medic obstetrician ca sa imi dau seama cand voi naște.
Va mulțumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mai vreau un bebe - favorizare conceptie
- 3voi reusi sa am din nou un copil ?
- 4am ciclu neregulat, dar vreau un copil
- 7conceperea unui copil in perioada tratamentului cu cipralex
- 3probleme conceptie
- 3Îmi doresc sa am un copil
- 0Care este tatal copilului?
- 1Sarcina 7 sapt si 5 zile la ecografie
- 7Cand a avut loc conceptia?
- 1Contact neprotejat in timpul tratamentului cu antibiotice.
Mai multe informații despre: Conceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: